Lyngby-profiler: Fantastisk opbakning i Parken

Foto: fodboldbilleder.dk
 
Lyngby-profiler: Fantastisk opbakning i Parken
 
Cheftræner David Nielsen og viceanfører Thomas Sørensen var begge meget imponerede over opbakningen mod FCK, og de håber, at den følges op mod OB
 
Sæsonens første hjemmebanekamp står for døren, når Kent Nielsens OB gæster Lyngby Stadion søndag den 24. juli i Superligaens 2. spillerunde. Fynboerne spillede skuffende 0-0 mod en anden oprykker, Silkeborg IF, i første spillerunde, og de må derfor forventes at være opsatte på revanche. Lyngby-cheftræner David Nielsen forventer da heller ikke ligefrem et medgørligt OB-mandskab:
 
”Jeg tror, OB kommer med fokus på egne styrker uden at tage særlig meget højde for os. Lidt vil de måske nok tage hensyn til os, men de bedste hold spiller efter egne styrker, og så er spillerne så dygtige, at de justerer lidt til undervejs alt efter kampens udvikling,” siger cheftræneren, der bakkes op af viceanfører Thomas Sørensen:
 
”Vi må jo nok erkende, at vi er underdogs i de fleste kampe i Superligaen, men mod OB er vi ikke lige så store underdogs, som vi var inde i Parken. Det er vi opsatte på at bevise, så vi går benhårdt efter tre point.”
 
Underdog eller ej, så får Lyngby-spillerne brug for al tænkelig opbakning til søndagens opgør, og det lover godt, for i sæsonens hidtil eneste kamp var den upåklagelig. Både David Nielsen og Thomas Sørensen beretter samstemmende om atmosfæren i Telia Parken, der var noget ud over det sædvanlige og virkelig gjorde indtryk:
 
”Jamen det var helt vanvittigt! Vi har alle sammen efterfølgende talt om, at det var fantastisk. Jeg ved ikke, hvad vi havde forventet, men vi havde i hvert fald ikke forventet det dér. En ting var antal, noget andet var lydkulissen, og at spillerne fik den opbakning, både før, under og efter kampen, var uovertruffent.”
 
”Selv da vi steg på bussen efter kampen, var der Lyngby-fans, som fyldte lydkulissen omkring Parken, og det understreger bare, at fansenes præstation var intet mindre end fantastisk,” fortæller cheftræneren, der naturligvis oplevede kampen fra sidelinjen, mens Thomas Sørensen var vidne til løjerne fra grønsværen i samtlige 90 minutter plus det løse:
 
”Alle i truppen har snakket om, hvor fantastisk opbakningen var. Det kan vi kun tage hatten af for, og det sætter vi naturligvis stor pris på, for det giver noget ekstra inde på banen. I store dele af kampen var det jo faktisk vores fans, som var mest højlydte og overdøvede FCK’s fans, og selvom vi ikke var lige så spildominerende inde på banen, må man da sige, at vi vandt kampen på lægterne,” lyder det fra forsvarsspilleren, der håber, at han og holdkammeraterne kan betale tilbage mod OB:
 
”Det betyder rigtig meget at spille en god kamp på hjemmebane, for vi vil selvfølgelig gerne give alle de dejlige mennesker, der kommer og støtter os, en god oplevelse. Forhåbentlig kan vi starte med en sejr mod OB og derfra lokke flere og flere til, så det er helt sikkert noget, vi er klar over, og derfor vil vi også meget gerne levere et godt indtryk,” siger Thomas Sørensen, inden David Nielsen slutter af:
”Nu har vi vænnet os lidt til det hele, og spillerne er klar til at komme ud og vise, hvad vi kan på vores hjemmebane. Den har altid været et fantastisk sted, hvor spillerne nyder at spille og føler sig godt tilpas, så vi glæder os til søndag, hvor opbakningen forhåbentlig igen bliver suveræn.”
 
Søndagens kamp spilles klokken 14.00 på Lyngby Stadion og ledes af dommer Jørgen Daugbjerg Burchardt. Billetter til kampen kan købes online via dette link.
 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

Få mere forretning med

LB Morgennetværk

Et aktivt netværk fyldt med passionerede erhvervsdrivende

Vil du vide mere om værdien ved at være partner i Lyngby Boldklub?

Så meld dig til vores B2B-nyhedsbrev herunder. Det er gratis og uforpligtende.

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products