Lyngby-kaptajnen ser frem til Superliga-premieren i Parken

Foto: fodboldbilleder.dk
 
Tauber: Alle glæder sig til at komme i gang
Lyngby-anfører Mathias Tauber glæder sig ligesom resten af truppen til at komme i gang med Superligaen, hvor De Kongeblå bliver kastet direkte i ilden i Telia Parken mod FCK
Superliga-premieren står for døren, og her ville skæbnen, at De Kongeblå åbner eventyret i Telia Parken mod de forsvarende danske mestre, FC København. Få vil nok være uenige i, at det er noget nær den sværeste opgave, man kan komme ud for i dansk fodbold, men Lyngby-anfører Mathias Tauber mener ikke nødvendigvis, at det er så slem en start på sæsonen:
”Man kan jo vælge at anskue det på flere forskellige måder. Man kan da godt kalde det for den værste start, for det er formentlig rækkens bedste hold, vi skal spille mod. Omvendt kan man også betragte det som den bedste start, både fordi vi så lynhurtigt får mærket, hvilket niveau vi skal forvente i løbet af sæsonen, men også fordi FCK måske ikke helt er i gear endnu og derfor kan være til at tale med,” siger Tauber og fortsætter:
”Med det sagt tænker jeg dog ikke så meget over, om det er en god eller en dårlig start, for første kamp er altid svær at blive klog på. Jeg fokuserer i stedet på, at jeg selv og drengene glæder os helt vildt til at komme i gang, for det er lige præcis det her, vi har gået og drømt om det seneste års tid. Sådan skal det også være, for man har ikke noget at gøre i Superligaen, hvis man ikke ser frem til en kamp i Parken mod FCK.”
Selvom Tauber og co. glæder sig til opgøret, er forsvarskrumtappen imidlertid godt klar over, at han og holdkammeraterne skal have en god dag på kontoret, hvis der skal point på kontoen i første spillerunde. Og selvom det skulle ske, er det langt fra givet, at det alligevel rækker:
”Der er mange ting, som skal lykkes, hvis vi skal have point med hjem fra Parken. Først og fremmest skal FCK nok ramme en dårlig dag, og vi skal ramme en rigtig god dag. FCK er jo ikke et af de hold, vi skal måle os med, men det betyder naturligvis ikke, at vi ikke går efter sejren, for det gør vi altid. Vi er bare godt klar over, at det bliver svært,” siger Lyngby-kaptajnen, der har opskriften på succes klar:
”Jeg tror, det er vigtigt, at vi er kompakte i vores organisation og meget kyniske i begge ender, for de kommer helt sikkert til at lægge et tungt pres mod vores mål, og vi kan samtidig nok ikke regne med at få mere end et par chancer i den anden ende. Det kommer til at kræve koncentration, vilje, hjerne og hjerte, men det er samtlige spillere i truppen også klar over,” slutter Lyngbys nummer 4.
Mathias Tauber kan mod FCK få sin kamp nummer 155 for De Kongeblå. 
 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

Få mere forretning med

LB Morgennetværk

Et aktivt netværk fyldt med passionerede erhvervsdrivende

Vil du vide mere om værdien ved at være partner i Lyngby Boldklub?

Så meld dig til vores B2B-nyhedsbrev herunder. Det er gratis og uforpligtende.

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products