Lyngby-talentet Christoffer Saietz er blandt 26 udvalgte til den første samling

Kongeblåt præg på det nye U16-landshold
Lyngby-talentet Christoffer Saietz er blandt de 26 spillere, som er udtaget til det nye U16-landsholds første samling den 23. august
En ny sæson står for døren, og på ungdomsniveau betyder det i nogle spilleres tilfælde en ny start på et nyt hold. Det er tilfældet for de bedste fra årgang 2001, som i denne sæson for første gang skal stifte bekendtskab med U17 Ligaen, mens de allerbedste fra årgangen ligeledes for første gang får mulighed for at trække den rød-hvide landsholdstrøje over hovedet. En af de heldige – og dygtige – i sidstnævnte kategori er Lyngby-talentet Christoffer Saietz, der er blevet udtaget til sæsonens første U16-landsholdstrup.
Forsvarsspilleren, der netop er blevet rykket op i De Kongeblås U17-trup, er blevet udtaget på baggrund af sine præstationer ved DBU’s årlige U15-træf i Vildbjerg i sidste måned, hvor han konkurrerede mod 58 spillere fra sin årgang. Kun 26 af disse ville dog ende med at kunne indløse en billet til U16-landsholdets første samling, og her var Christoffer Saietz altså blandt de udvalgte.
Det nye U16-landsholds første samling finder sted den 23. august, mens det for alvor går løs blot en måned senere, når de danske drenge spiller to venskabskampe mod Ungarns talenter. Christoffer Saietz er som udgangspunkt kun udtaget til samlingen den 23. august, men viser han sig flot frem i den forbindelse, er det ikke utænkeligt, at han igen er med måneden efter mod Ungarns U16-landshold.
 
 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

Få mere forretning med

LB Morgennetværk

Et aktivt netværk fyldt med passionerede erhvervsdrivende

Vil du vide mere om værdien ved at være partner i Lyngby Boldklub?

Så meld dig til vores B2B-nyhedsbrev herunder. Det er gratis og uforpligtende.

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products