Lyngby-talent har udsigt til landsholdsdebut

Foto: fodboldbilleder.dk
 
Lyngby-talent har udsigt til landsholdsdebut
Emil Nestved Kornvig kan få sin debut i landsholdsregi, når han i starten af august er med U17-landsholdet til Internordisk i Finland
Det danske U17-landshold drager om en lille måneds tid til Nordic Cup – også kendt som Internordisk – i Finland, hvor der som minimum venter de unge talenter tre kampe. U17-landstræner Per Holm har i den forbindelse udtaget 18 spillere, og her er der blevet plads til Lyngby-talentet Emil Nestved Kornvig, som dermed er udset til at få sin debut i rødt og hvidt.
Midtbanespilleren gør sig til daglig på De Kongeblås U17-hold, hvor han sidste sæson flere gange markerede sig med både scoringer og målgivende afleveringer. De præstationer har overbevist landstræner Per Holm om at give 16-årige Kornvig chancen i det fine selskab, og Lyngby-talentet får derfor mulighed at vise sig frem mod Cypern, Norge og værtsnationen Finland.
De tre gruppekampe finder sted henholdsvis den 3., 5. og 7. august, men allerede den 31. juli samles U17-landsholdet for bedst muligt at forberede sig på de tre opgaver. Slutter de danske drenge på førstepladsen, venter der en finale mod sejrherren i turneringens anden pulje, inden turen den 10. august igen går mod Danmark.  
 
 

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn
Del på email
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

0
Din kurv er tom!

ØV! Din kurv er helt tom. Skynd dig at fylde noget i den.

KATEGORIER100 ÅRS JUBILÆUMHOODIE   T-SHIRTSWEATSHIRT   KRUSHUE OG HALSTØRKLÆDEBARN   DAME
Powered Voltage Emoji by Caddy