Emil Nestved Kornvig er udtaget til det danske U17-landshold

Foto: fodboldbilleder.dk

Lyngby-talent har udsigt til landsholdsdebut
Emil Nestved Kornvig kan få sin debut i landsholdsregi, når han i starten af august er med U17-landsholdet til Internordisk i Finland
Det danske U17-landshold drager om en lille måneds tid til Nordic Cup – også kendt som Internordisk – i Finland, hvor der som minimum venter de unge talenter tre kampe. U17-landstræner Per Holm har i den forbindelse udtaget 18 spillere, og her er der blevet plads til Lyngby-talentet Emil Nestved Kornvig, som dermed er udset til at få sin debut i rødt og hvidt.
Midtbanespilleren gør sig til daglig på De Kongeblås U17-hold, hvor han sidste sæson flere gange markerede sig med både scoringer og målgivende afleveringer. De præstationer har overbevist landstræner Per Holm om at give 16-årige Kornvig chancen i det fine selskab, og Lyngby-talentet får derfor mulighed at vise sig frem mod Cypern, Norge og værtsnationen Finland.
De tre gruppekampe finder sted henholdsvis den 3., 5. og 7. august, men allerede den 31. juli samles U17-landsholdet for bedst muligt at forberede sig på de tre opgaver. Slutter de danske drenge på førstepladsen, venter der en finale mod sejrherren i turneringens anden pulje, inden turen den 10. august igen går mod Danmark.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

Nissan har netop fået et stærk begrænset antal ARIYA Advance 63 kWh Limited edition med 3,6 kW AC oplader fra

kun 309.990 kr.

Prøv den i samarbejde med Lyngby Boldklub! Klik og book din prøvetur – så får du også 2 billetter til Lyngby-AGF.

Få mere forretning med

LB Morgennetværk

Et aktivt netværk fyldt med passionerede erhvervsdrivende

Vil du vide mere om værdien ved at være partner i Lyngby Boldklub?

Så meld dig til vores B2B-nyhedsbrev herunder. Det er gratis og uforpligtende.

0
Din kurv er tom!

Skynd dig at lægge var i din kurv, så den ikke er tom.

Webshop