Studiejob som webtv-producer i Lyngby Boldklub

Studiejob som webtv-producer i Lyngby Boldklub
 
Vil du være med til at forme kommunikationen og historien om et af Danmarks ældste og mest velkendte sportsbrands? Er du interesseret i videoredigering, tv-reportager og har du et skarpt blik for spændende interviews og historier, der underbygger fortællingen om Lyngby Boldklub? Og tror du, at du kan holde David Nielsen i kort snor i dine videointerviews i Superligaen? Så er du måske vores nye studentermedhjælper.
 
Dine opgaver
Som webtv-producer hos Lyngby Boldklub skal du arbejde med forskellige opgaver relateret til produktion af video – eksempelvis optagelse, redigering og udvikling af WebTV-koncepter. Du bliver en del af et skarpt team, der dækker Lyngby Boldklubs Superliga-mandskab i skrift, billeder og på video, og du får en central rolle i forhold til vores WebTV.
 
Ud over det rent tekniske omkring videoproduktion forventer vi også, at du kan udarbejde og gennemføre interviews – primært i forhold til Superliga-holdet på trænings- og kampdage. Du skal således være klar på at blive en del af vores Superliga-rejse og være med helt tæt på, når vi spiller hjemme- og udekampe i landets bedste fodboldrække.
 
Arbejdstiderne planlægges fleksibelt under hensyntagen til dit studie, eksamensperioder og lign. Vi forventer dog, at du kan arbejde på vores kontor i Lyngby 1-2 hverdage pr. uge samt på udvalgte kampdage, som du sammen med klubbens øvrige kommunikationsafdeling skal dække på skift.
 
Din profil
Først og fremmest er du studerende på en uddannelse relateret til kommunikation, tv- og medieproduktion, journalistik eller lignende. Vi går ikke så højt op i, om du er verdensmester i videoredigering eller om du blot er interesseret og laver video på hobbyplan. Det vigtigste er, at du har et skarpt hoved, kan formidle dine historier og ønsker at udvikle dig selv og vores WebTV i Superligaen.
 
Vores ønskekandidat arbejder selvstændigt, er imødekommende og frisk på at blive en del af et kommunikationsteam, der sætter stor pris på idéer og kreative indspark, men som i sidste ende bliver målt på eksekveringen af det enkelte indhold.
 
Har du relevant erfaring, og kender du til de basale muligheder i Final Cut Pro er det et plus, men ikke et must. Det vil også være et plus, hvis du er dygtig skriftligt.
 
Hvem er vi?
Lyngby Boldklub er en professionel fodboldvirksomhed med store ambitioner, og klubben er netop rykket op i Superligaen. Vi har aktuelt mere end 200 samarbejdspartnere af større og mindre karakter, knap 8.000 fans på Facebook og mere end 10.000 månedlige besøgende på vores hjemmeside. Sidste sæson blev vores WebTV afspillet mere end 300.000 gange.
 
Kontakt og ansøgning:
Du søger jobbet ved at sende en ansøgning, dit CV samt eventuelt 2-3 af dine egne produkter til kommunikationschef Kristian Maimann på mail: km@lyngby-boldklub.dk. De 2-3 produkter kan være videoklip, interviews, portrætter, skriftlige artikler, noget fra din uddannelse eller andet, som du mener viser dine egenskaber på video og/eller på skrift.  Vi indkalder løbende kandidater til samtale, men forventer stillingen besat senest pr. 1. august.
 
Såfremt du måtte have spørgsmål kan du henvende dig til ovenstående kontaktperson.
 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

Få mere forretning med

LB Morgennetværk

Et aktivt netværk fyldt med passionerede erhvervsdrivende

Vil du vide mere om værdien ved at være partner i Lyngby Boldklub?

Så meld dig til vores B2B-nyhedsbrev herunder. Det er gratis og uforpligtende.

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products