U19 tabte knebent i Esbjerg

Foto: fodboldbilleder.dk
 
U19 tabte knebent i Esbjerg
På en glohed sommerdag tabte U19-talenterne deres sidste kamp i sæsonen med 1-0 i Esbjerg. Kampens enlige scoring blev sat ind på straffespark kort før pausen
De kongeblå U19-talenter havde lørdag taget turen til Esbjerg for at spille sæsonens sidste kamp, og her ventede en svær kamp mod hjemmeholdet, som gør sig til i toppen af U19 Ligaen. De Kongeblå befinder sig omvendt i bunden af rækken og kunne hverken gøre fra eller til i tabellen uanset udfaldet af opgøret, men ikke desto mindre ville de naturligvis gerne gå på sommerferie med en sejr.
Lyngby-spillerne lagde da også fint fra land og gjorde i perioder en god figur, uden de dog for alvor blev rigtigt farlige. Omvendt viste værterne flere gange, hvorfor de befinder sig i toppen af rækken, og Jonas Elkjær i Lyngby-buret måtte derfor flere gange træde til og redde kastanjerne ud af ilden. Med få sekunder til pause var han imidlertid prisgivet, da Esbjerg lidt ud af ingenting fik tilkendt et straffespark, som de omsatte til en 1-0-føring, hvilket også var stillingen ved pausen.
I de sidste 45 minutter af kampen og sæsonen i det hele taget gav De Kongeblå den fuld gas, og med lidt mere skarphed foran mål kunne de da også sagtens have fået et point eller mere med hjem fra Esbjerg. Hjemmeholdet var imidlertid heller ikke ufarlige i den anden ende, men Jonas Elkjær var på ny redningsmand i et par omgange, og derfor var det bare endnu mere ærgerligt, at kampens enlige scoring blev indkasseret på et straffespark. 1-0 sluttede sæsonens sidste kamp i det vestjyske.
”Fra min stol en ret lige kamp, hvor Esbjerg vinder på chancestatistikken, men vi alligevel spiller os frem til de chancer, man kan forvente at få mod et tophold som dem. Der var vi desværre ikke skarpe nok, men jeg kan ikke klandre spillerne på deres energi og engagement, og vi lignede bestemt ikke et hold, der var gået på ferie, så den vej rundt er jeg tilfreds,” lyder det fra U19-cheftræner Thomas Lollike.
U19-talenterne slutter sæsonen som nummer 10 med 20 point for 22 kampe.
 

Cecilie Thomsen blev kåret til Fan of the Match

Lauge Sandgrav blev kampens Man of the Match

Nederlag til FC København i sæsonpremieren

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products