Seks Lyngby-talenter udtaget til U15-træf

Foto: fodboldbilleder.dk
 
Seks Lyngby-talenter udtaget til U15-træf
 
De Kongeblå har fået udtaget fire spillere til DBU’s U15-træf i Vildbjerg den 16.-19. juni, mens yderligere to Lyngby-talenter er indkaldt til en Future-kamp, som afvikles i forbindelse med træffet
 
Sommerferien står for døren, og det betyder, at ungdomsspillere landet over snart bliver et år ældre i fodboldsammenhæng. Eksempelvis skal årgang 1999-spillerne efter sommerferien spille U19-fodbold, mens årgang 2001-spillerne rykkes op i U17-truppen. For sidstnævnte gruppe betyder den nye sæson imidlertid også, at de for første gang kan blive udtaget til det danske U16-landshold, som er det yngste af slagsen i DBU-regi.
 
For at finde ud af, hvem der skal være med i det fine selskab, når det for alvor går løs, har DBU løbende afholdt talentsamlinger for at se de nuværende U15-spillere an. De 58, som har klaret sig bedst, er netop blevet udtaget til U15-træf i Vildbjerg, og her kan fire Lyngby-spillere glæde sig over at være iblandt.
 
Jonas Abdel-Halim, Christoffer Saietz, Mads Sindholt og Frederik Winther skal således fra den 16.-19. juni møde ind til samling på Vildbjerg Sports- og Kulturcenter, hvor der venter et tætpakket program. På første-, anden- og sidstedagen skal talenterne nemlig spille kampe internt mod hinanden, mens de får en hviledag den 18. juni, hvor der spilles en Future-kamp.
 
Begrebet Future dækker i DBU-sammenhæng over spillere, som fysisk endnu ikke er på niveau deres jævnaldrende holdkammerater, men som har vist flotte takter og derfor vurderes at have et stort potentiale. Disse spillere møder kun ind til Future-kampen, og her støder yderligere to Lyngby-talenter til, da både Jagvir Sidhu og Emil Stanley er udtaget til kampen.
 
Som afslutning på U15-træffet udtages den foreløbige U16-landsholdstrup, så det er om at holde sig til og imponere de mange trænere i løbet af de fire tætpakkede fodbolddage.
 
 
 
 

Galleri: Spillernes første dag tilbage efter ferien

Azad Corlu stopper i Lyngby Boldklub

Bliv medlem af De Kongeblå Hjerter

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products