De Kongeblå åbner i Parken

Foto: fodboldbilleder.dk
 
De Kongeblå åbner i Parken
Første opgave i Alka Superligaen er FC København i Parken
Programmet for den kommende sæsons Alka Superliga blev offentliggjort mandag klokken 14, og her stod det klart, mod hvem De Kongeblå indleder eventyret i den bedste danske fodboldrække. Første modstander bliver ingen ringere end de forsvarende danske mestre fra FC København, som tager imod i Parken på et endnu ikke fastlagt tidspunkt, ud over at det med sikkerhed bliver i weekenden den 15.-17. juli.
De Kongeblås første hjemmekamp finder sted ugen efter, hvor OB kigger forbi Lyngby Stadion, mens det desuden er værd at bemærke, at der i år er indført et nyt koncept, ”Derby Days”. Det betyder, at Lyngby Stadion åbner dørene op til lokalopgør mod FC Nordsjælland i 7. spillerunde, mens turen går nordpå til Farum i 22. spillerunde.
Det omvendte opgør af åbningskampen spilles i 18. spillerunde, hvor FC København altså kigger forbi Lyngby Stadion, mens de klassiske opgør mod AGF og Brøndby finder sted i 5. og 10. spillerunde – begge på hjemmebane. Udebanekampene mod de to traditionsklubber er programsat til 19. og 26. spillerunde, og kampen på Brøndby Stadion er altså samtidig den sidste i grundspillet, som er en del af den nye Superliga-struktur. Herefter venter enten mesterskabsspil eller gruppespil om europæisk deltagelse eller nedrykning.
Du kan se det fulde kampprogram her, hvor du også kan blive klogere på bevæggrundene for programplanlægningen. 
 
 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

Få mere forretning med

LB Morgennetværk

Et aktivt netværk fyldt med passionerede erhvervsdrivende

Vil du vide mere om værdien ved at være partner i Lyngby Boldklub?

Så meld dig til vores B2B-nyhedsbrev herunder. Det er gratis og uforpligtende.

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products