3-2 vandt De Kongeblå i sæsonens sidste kamp

Foto: fodboldbilleder.dk
 
U17 sluttede af med sejr i Esbjerg
 
U17-talenterne sejrede 3-2 i Esbjerg i sæsonens sidste kamp, og dermed er de som minimum sikre på at slutte på en sjetteplads
 
De Kongeblå U17-talenter var lørdag draget til den jyske vestkyst, hvor Esbjerg ventede i sæsonens sidste kamp. Med blot et enkelt point kunne De Kongeblå sikre sig mindst en sjetteplads i dette års U17 Liga, men samtidig ville en sejr lægge maksimalt pres på HB Køge, der kæmper med Lyngby-talenterne om rækkens femteplads.
 
Fra kampens start tog De Kongeblå initiativet, og efter 20 minutter i fin kontrol blev Nicholas Oguma spillet fri af Emil Kornvig, hvilket angriberen kvitterede for ved at bringe sit hold på 1-0. Efterfølgende fortsatte kampbilledet med Lyngby-spillerne i teten, men på trods af et par fine muligheder blev det ikke til mere i første halvleg, som derfor endte 1-0.
 
Fra anden halvlegs start var opgøret lidt mere åbent, men det var stadig De Kongeblå, som skabte chancerne. William Moesgaard måtte for anden gang i kampen se sit forsøg reddet på stregen efter et hjørnespark, men bedst som det trak op til endnu en Lyngby-scoring, slog hjemmeholdet til og bragte sig på 1-1.
 
Derfra gik det pludselig stærkt, og da målmand Oskar Snorre – som aftalt – satte bolden hurtigt i gang efter en standardsituation, var De Kongeblå kyniske. Opskriften fra 1-0-scoringen gentog sig, da Emil Kornvig igen fandt Nicholas Oguma, som med sin anden scoring gjorde det til 2-1. Værterne svarede imidlertid hurtigt tilbage efter et langt indkast, hvor en Esbjerg-spiller klappede til en løs bold og dermed for anden gang bragte balance i regnskabet.
 
Med et kvarter tilbage kunne det altså ende i både fugl eller fisk, men heldigvis var det De Kongeblå, som trak det længste strå. Med fem minutter tilbage tryllede Emilio Simonsen på baglinjen, og inde foran kassen fandt han indskiftede Simon Pedersen, som sparkede sejrsmålet op i nettaget. Den scoring var lidt af en solstrålehistorie, for Simon Pedersen har det meste af sæsonen siddet ude med en korsbåndsskade, og kampen var derfor blot hans anden siden hans comeback.
 
Opgøret sluttede dermed 3-2 til De Kongeblå, og det glæder naturligvis U17-cheftræner Christian Sørensen, som fik det, han havde efterspurgt:
 
”Vi havde jo før kampen fokus på at være bedre med bolden end i de seneste kampe, og det synes jeg bestemt, vi var. Vi spiller med stor kvalitet og langt større disciplin end tidligere. Vi overholder vores aftaler, giver få chancer væk og er gode på bolden, så en meget afklaret kamp fra vores side,” siger U17-cheftræneren og fortsætter:
 
”Der bliver ofte stillet spørgsmålstegn ved den her slags kampe, fordi man ikke kan rykke op eller ned, men vi var bestemt ikke gået på sommerferie, og det var Esbjerg heller ikke, så cadeau til begge hold for at levere en god kamp. Vi gik efter sejren og var opsatte på ikke at lade det blive en sommerkamp, og vores reaktion på 2-2-målet siger det hele. Vi ville sætte spillet hurtigt i gang igen for at jagte sejrsmålet, og det fik vi.”
 

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn
Del på email
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

SMAG PÅ MERE END 100 VINE

Lyngby Boldklub afholder sammen med Distinto Vinimport vinsmagning på Lyngby Stadion den 13. november fra kl. 11:00 til 14:00. Her vil du få unik mulighed for at smage på mere end 100 forskellige vine og møde nogle af Distinto’s bedste vinproducenter.

Læs mere »
0
Din kurv er tom!

ØV! Din kurv er helt tom. Skynd dig at fylde noget i den.

KATEGORIER100 ÅRS JUBILÆUMHOODIE   T-SHIRTSWEATSHIRT   KRUSHUE OG HALSTØRKLÆDEBARN   DAME
Powered Voltage Emoji by Caddy