Lyngby Boldklub hjælper Kong Arthur i Ulvedalene

Lyngby Boldklub hjælper Kong Arthur
 
Det Kongelige Teater fremfører for tiden klassikeren Kong Arthur i Ulvedalene i Dyrehaven, og her er Lyngby Boldklub ikke uden en betydelig aktie i succesen. 
 
I disse dage render hundredevis af troldmænd, riddere og dronninger rundt i Ulvedalene i Dyrehaven og fornøjer flere tusinde teatergæster med opførelsen af Kong Arthur. Der er naturligvis ikke tale om rigtige troldmænd, riddere og dronninger, men blot skuespillere fra Det Kongelige Teater, som fra 24. maj til 2. juli fremfører den berømte fortælling i levende live.
 
Her løber skuespillere som Nicolas Bro, Marie Louise Wille og Martin Hestbæk naturligt nok med størstedelen af opmærksomheden, men bag kulisserne får Lyngby Boldklubs oldboys-afdeling på mindst lige så imponerende vis hjulene til at køre rundt. De er nemlig hyret som servicepersonale af forskellig karakter, fortæller en de frivillige, Lyngby-legenden Søren ’Mål’ Jensen:
 
”Vi er både vagter, billetkontrollører og programsælgere, men vi rengør også tribunen, viser på plads og sætter hegn op og tager det ned igen hver aften. Vi hygger os gevaldigt sammen i den friske luft, og for mange af os ældre er det jo bare rart at komme lidt ud og lave noget,” siger det 70-årige æresmedlem af Lyngby Boldklub, der stadig er frisk som en havørn.
 
Lyngby Boldklubs oldboys-afdeling blev engageret i Ulvedalene tilbage i 1996, da daværende borgmester i Lyngby-Taarbæk Kommune Kai Aage Ørnskov tog initiativ til at genoptage det ældgamle teaterstykke, som tidligere havde fundet sted fra 1910 og frem til 1948. Kommunalbestyrelsesmedlem og tovholder på projektet Hegert Vad tog kontakt til Søren ’Mål’, og lige siden har han og oldboyskammeraterne trofast stillet op med god hjælp fra familie og venner:
 
”Vi er på fra generalprøven og frem til sidste forestilling, og vi skal som minimum stille 30 mand per forestilling. Der er 33 forestillinger i alt, så du kan jo selv prøve at lave regnestykket. Det løber op i en del,” siger Søren ’Mål’ og fortsætter:
 
”Der er plads til 3700 gæster, og vi skal have alle ind og på plads i løbet af 30-40 minutter, så der er pres på i den periode,” fortæller Lyngbys tidligere førsteholdsmålmand, der noget atypisk for sin position var kendt for at være en usvigelig sikker straffesparksskytte.
 
Belønningen for Søren ’Mål’ og det øvrige servicepersonales anstrengelser er et mindre beløb – hvis man gør det op i antal arbejdstimer – som går til Lyngby Boldklubs ungdomsafdeling. De frivillige tager desuden på en weekendtur sammen, men ungdomsafdelingen er klart de største vindere, og det glæder Lyngby-koryfæet:
 
”Jeg synes, det er dejligt, at så mange stiller op til noget, som er til fordel for Lyngby Boldklub. Det kræver jo mange timer, for vi er på hver aften fra omkring 18.30 til 23.30, men det viser bare, at folk er villige til at gøre en indsats for klubben,” slutter Søren ’Mål’ Jensen.
Vind billetter til Kong Athur i Ulvedalene
 
Kunne du tænke dig at opleve klassikeren Kong Arthur, så udlodder Lyngby Boldklub A/S 5 gange 2 stk. billetter til forestillingen 18.06.2016 kl. 20.30. Hop over på vores Facebook-side og læs mere om konkurrence-betingelserne. 
 
 

Lyngby Boldklub skriver med Akademi-talenter

Forberedelserne er i fuld gang

Karlsen: Har taget gode skridt i den rigtige retning

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products