Bliv analyseassistent i Lyngby Boldklub

Foto: fodboldbilleder.dk
 
Bliv analyseassistent i Lyngby Boldklub
De Kongeblå opruster, og du kan blive næste vigtige transfer!
Lyngby Boldklub er i rivende udvikling på alle fronter og søger derfor hele tiden nye, engagerede medarbejdere, som kan bidrage til klubbens fortsatte succes. Et af de parametre, der oprustes på, er analysesiden, hvor David Nielsen og resten af trænerteamet har brug for en analyseassistent til den kommende Superliga-sæson.
”Jobbet” som frivillig analyseassistent kræver først og fremmest stor interesse for fodbold, da du skal overvære en del kampe. Konkret vil din opgave bestå i at assistere trænerteamet i at videooptage og behandle data i forbindelse med kampe – både hjemme og ude. Du vil indgå i et team af ligesindede fodboldentusiaster, og du skal ikke (nødvendigvis) være til stede til alle kampe i løbet af sæsonen.
Ud over at se en masse fodbold vil du få et glimrende indblik i nogle af mekanismerne ved at arbejde i en professionel fodboldklub, ligesom du vil komme helt tæt på spillere og trænere. Derudover vil du få en stærk fodboldfaglig viden og masser af spændende timer før, under og efter kampene i den bedste danske fodboldrække, Alka Superligaen.
Hvis ovenstående lyder som noget, der kunne være interessant for dig, bedes du sende en mail til sf@lyngby-boldklub.dk. Her skal du blandt andet skrive, hvem du er, og hvorfor du godt kunne tænke dig at blive en del af klubbens analytiske team – så vender vi tilbage til dig!
 

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn
Del på email
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

SMAG PÅ MERE END 100 VINE

Lyngby Boldklub afholder sammen med Distinto Vinimport vinsmagning på Lyngby Stadion den 13. november fra kl. 11:00 til 14:00. Her vil du få unik mulighed for at smage på mere end 100 forskellige vine og møde nogle af Distinto’s bedste vinproducenter.

Læs mere »
0
Din kurv er tom!

ØV! Din kurv er helt tom. Skynd dig at fylde noget i den.

KATEGORIER100 ÅRS JUBILÆUMHOODIE   T-SHIRTSWEATSHIRT   KRUSHUE OG HALSTØRKLÆDEBARN   DAME
Powered Voltage Emoji by Caddy