U17 og U19 møder AGF i sæsonens sidste kamp på eget græs

Foto: fodboldbilleder.dk
 
Talenterne gør klar til sidste hjemmekamp
 
AGF venter i et klassisk dobbeltopgør, når De Kongeblås U17- og U19-talenter søndag spiller sæsonens sidste kamp på eget græs
 
Sæsonens sidste hjemmebanekamp står for døren for De Kongeblås U17- og U19-talenter, der søndag byder på en lækker omgang tømmermændsplejende bold efter oprykningsfesten lørdag. Modstanderen er AGF i et klassisk dobbeltopgør, hvor begge Lyngby-mandskaber kan tage afgørende skridt i bestræbelserne på at slutte sæsonen så højt som muligt i tabellen.
 
Sidste udkald for U19
For U19-holdets vedkommende tæller kun en sejr, ikke mindst fordi Randers Freja og netop AGF længere nede i tabellen er sat af. Løbet er imidlertid ikke kørt længere fremme, hvor der godt nok er fem point op til femtepladsen med to kampe tilbage, men hvor De Kongeblå inden sæsonafslutning stadig kan rykke et par placeringer eller tre frem, hvis de vinder, og rækkens andre resultater går deres vej.
 
Som nævnt befinder AGF sig på sidstepladsen med 14 point for 20 kampe, men på trods af det er de faktisk inde i en udmærket stime, i hvert fald for et bundhold. Godt nok tabte de senest 3-0 til topholdet FC Midtjylland, men forinden da blev det til sejre over både Silkeborg og FCK. De Kongeblå er omvendt inde i en mindre god stime, efter de ellers var ubesejrede i foråret i en lang periode. Det blev der dog lavet om på mod FC Midtjylland for tre uger siden, og efter den kamp er det blevet til nederlag mod Brøndby og senest FC Nordsjælland.
 
Langt hen ad vejen har præstationerne ellers ikke fejlet noget, så mon ikke Lyngby-talenterne ser en oplagt chance for at kanalisere de fine takter over i point. De kan yderligere glæde sig over at have vundet det omvendte opgør i efteråret med 1-0, så lad os håbe, at den sejr kan give den fornødne selvtillid, når det i morgen klokken 12.00 går løs på Lyngby Stadion.
 
U17 møder formstærkt AGF-hold
Ikke længe efter U19-talenterne er det U17-holdenes tur, som helt præcist krydser klinger klokken 14.15. Også her kan De Kongeblå glæder sig over det mentale overtag efter en 4-2-sejr i det jyske i efteråret, men derudover er situationen noget anderledes for de to mandskaber. Begge har nemlig nogle ganske fine formkurver, for mens Lyngby har vundet tre af de seneste fem, har AGF-talenterne hentet hele fire sejre af fem mulige og kun tabt til det suveræne tophold FCK.
 
De opløftende formkurver kommer også til udtryk i tabellen, hvor begge mandskaber kæmper med om at slutte i den bedre halvdel. AGF’erne befinder sig på niendepladsen, men har stadig fire kampe tilbage og dermed en-to flere end mange andre hold, mens Lyngby-drengene på sjettepladsen med to kampe tilbage endegyldigt kan sikre sig en plads i den bedre halvdel, så længe de ikke taber morgendagens kamp. De kan imidlertid stadig nå at avancere en placering eller to, hvis andre resultater flasker sig, så mon ikke De Kongeblå går efter alle tre point.
 
 

Karlsen: Har taget gode skridt i den rigtige retning

Tag med til sæsonens første udekamp

Michael Opoku skal til U19 EM

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products