De kongeblå talenter møder tirsdag aften FCN på udebane

Foto: fodboldbilleder.dk
 
U19 støder sammen med rivalerne
U19-talenterne møder tirsdag aften FC Nordsjælland på Right to Dream Park, hvor De Kongeblå skal forsøge at komme tilbage på sejrssporet efter to nederlag i træk
 
De Kongeblås U17-hold vandt søndag eftermiddag 3-2 over FC Nordsjælland i Farum, og tirsdag aften klokken 19.00 skal U19-talenterne så forsøge at gentage det kunststykke. De to U19-mandskaber befinder sig vidt forskellige steder i tabellen, for mens værterne indtager U19 Ligaens andenplads, befinder De Kongeblå sig på rækkens tiendeplads. Det er imidlertid uhyre tæt blandt midterholdene, og med en god slutspurt kan De Kongeblå faktisk ende som nummer fem, selvom det kræver, at meget går deres vej.
 
Det kræver naturligvis også, at Lyngby-talenterne selv vinder deres resterende tre kampe, men det er heller ikke helt urealistisk. De var nemlig inde i en god stime indtil for små tre uger siden, hvor FC Midtjylland tilføjede De Kongeblå det første nederlag i foråret. Siden er det blevet til et noget ufortjent 0-1-nederlag til Brøndby, og dermed tørster Lyngby-talenterne altså efter igen at smage sejrens sødme – og hvilken bedre anledning end mod lokalrivalerne.
 
At vinde over FCN-talenterne er dog nemmere sagt end gjort, for de er inde i en udmærket stime, specielt hjemme på Right to Dream Park. Her har de vundet alle forårets tre kampe, og faktisk har de endnu ikke tabt i denne sæson på den omdiskuterede kunstgræsbane. Derudover kan FCN-talenterne hente yderligere selvtillid i, at de sejrede overbevisende med 4-1 i det omvendte opgør i efteråret, men med til den historie hører også, at det dengang var et Lyngby-mandskab i en noget anden forfatning, end det er tilfældet her i foråret.
 
På trods af de to seneste nederlag har De Kongeblå nemlig vist lovende takter i løbet af foråret, og som resultat heraf også fortjent fået flere spillere – også nye i den sammenhæng – udtaget til diverse ungdomslandshold. Derudover har anfører Oliver Kjærgaard, angriberen Jens Odgaard og forsvarsspilleren Adnan Curovic her i foråret alle fået spilletid hos de voksne drenge i Bet25 Ligaen.
 
Om de og holdkammeraterne sammen kan besejre rivalerne tirsdag aften på Right to Dream Park, må tiden vise, men vi håber i hvert fald, at en del Lyngby-supportere vil begive sig den korte vej nordpå for at støtte drengene.
 

Lyngby Boldklub skriver med Akademi-talenter

Forberedelserne er i fuld gang

Karlsen: Har taget gode skridt i den rigtige retning

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products