Oskar Snorre og Jens Odgaard fik masser af spilletid i Aserbajdsjan

Foto: fodboldbilleder.dk
 
Lyngby-talenter færdige ved U17-EM
Oskar Snorre og Jens Odgaard gjorde sig bemærket med henholdsvis to clean sheets og en scoring ved U17-EM, hvor de danske drenge lige akkurat ikke klarede sig videre fra gruppespillet
U17-EM løber i disse dage af stablen i Aserbajdsjan, og den begivenhed har det danske U17-landshold på fornem vis kvalificeret sig til. Med i truppen er Lyngby-talenterne Oskar Snorre og Jens Odgaard, som sammen med de øvrige holdkammerater var endt i gruppe med Frankrig, Sverige og England, hvilket på papiret bestemt ikke var nogen nem lodtrækning.
De franske forhåndsfavoritter var første udfordring, og her havde landstræner Jan Michaelsen fundet plads i startopstillingen til både Snorre og Odgaard. Som ventet tog franskmændene fra starten initiativet med bolden, men danskerne forsvarede sig godt gennem første halvleg og tilmed også var farlige enkelte gange i den anden ende. Det var de også få minutter inde i anden halvleg, hvor Odgaard blev sendt alene af sted i dybden, men angriberen kiksede desværre sit lob, som gik i sidenettet. Kort efter havde Lyngby-talentet så endnu en chance, som Frankrigs keeper denne gang parerede væk, mens Carlo Holse ramte stolpen indimellem. Snorre var stort set arbejdsløs opgøret igennem, men viste sikre hænder, når det var påkrævet, og derfor endte det 0-0 i danskernes første gruppekamp.
Næste opgave var arvefjendeopgøret mod Sverige, som havde vundet 2-1 i deres første kamp mod England, og her var kampbilledet vendt rundt i forhold til åbningskampen. Nu var danskerne – igen med både Snorre og Odgaard fra start – pludselig meget i boldbesiddelse mod et defensivt svensk mandskab, som dog producerede første halvlegs største mulighed. Her viste Snorre imidlertid klassen, da han i vanlig stil kom hurtigt ud af sit mål og fik blokeret et forsøg fra Teddy Bergqvist, som ellers var sluppet fri af den danske bagkæde. 
Kort inde i anden halvleg havde Odgaard så en stor chance, da han kom fri efter et godt træk og en tunnel på sin oppasser, men Pontus Dahlberg i svenskernes mål ville ikke stå tilbage for sin danske kollega i den anden ende, og han kom derfor godt ud og afviste Lyngby-angriberen. Kort før slutfløjtet diskede Snorre så op med endnu en fremragende redning, og den viste sig at blive yderst vigtig, for med kampens absolut sidste spark sikrede Sebastian Buch Jensen kort efter danskerne en fortjent og vigtig 1-0-sejr i arvefjendeopgøret.
Den sejr betød, at danskerne strøg til tops i gruppen og dermed stod med gode kort på hånden inden sidste puljekamp mod England, hvor begge Lyngby-talenter igen var med fra start. Englænderne viste sig imidlertid at være for stor en mundfuld for danskerne, som ved pausen var bagud 1-0, og i anden halvleg kom yderligere bagud både 2-0 og 3-0. Mod slutningen fik Odgaard pyntet lidt på resultatet, men da Sverige samtidig slog Frankrig, gik de og englænderne videre til kvartfinalerne ved dette års U17-EM.
Det var altså lige ved og næsten for det danske U17-landshold, som bestemt kan være deres indsats bekendt. Set med kongeblå briller tankede både Snorre og Odgaard vigtig erfaring til fremtidige opgaver, og med to clean sheets til Snorre og en enkelt scoring til Odgaard fik de også vist, at De Kongeblå på talentfronten stadig leverer til øverste hylde på.
 
 
 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

Få mere forretning med

LB Morgennetværk

Et aktivt netværk fyldt med passionerede erhvervsdrivende

Vil du vide mere om værdien ved at være partner i Lyngby Boldklub?

Så meld dig til vores B2B-nyhedsbrev herunder. Det er gratis og uforpligtende.

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products