De Kongeblå skal tilbage på sporet mod Skive

Foto: fodboldbilleder.dk
 
De Kongeblå skal tilbage på sporet mod Skive
Lyngby-spillerne skal tilbage på sejrssporet 2. pinsedag, når rækkens tiendeplads, Skive IK, byder op til dans på Spar Nord Arena
Efter sidste uges 0-1-nederlag til Vendsyssel FF skal De Kongeblå tilbage på sejrssporet mandag eftermiddag, hvor Skive IK tager imod i Bet25 Ligaens 31. spillerunde. Opgøret finder sted på Spar Nord Arena, og mens hjemmeholdet ikke har andet end æren tilbage at spille for, kæmper Lyngby-spillerne fortsat for at fastholde forspringet på førstepladsen, hvor der stadig er tre point ned til forfølgerne, AC Horsens.
Det bliver imidlertid ikke nogen nem opgave at få tre point med fra det jyske, for selvom Skive på tiendepladsen ikke kan rykke ned og i allerbedste fald kan nå ottendepladsen, giver det altid lidt ekstra motivation, at rækkens førerhold byder op til dans. Det så man blandt andet, da de to mandskaber senest krydsede klinger i forårspremieren, hvor skibonitterne slap fra Lyngby Stadion med 1-1 på en sen udligning, mens de led et snævert 0-1-nederlag i efterårets møde.
Morgendagens værter har tabt deres seneste tre kampe til Silkeborg, AC Horsens og Næstved og desuden ikke vundet i fire kampe, så de må trods alt være godt opsatte på at tage revanche i sæsonens resterende tre kampe. Samme holdning bør dog ligeledes gøre sig gældende hos De Kongeblå, som indtil onsdagens 0-1-nederlag til Vendsyssel ellers var ubesejrede i fire kampe i træk. Sådan en stime skal de finde tilbage til hurtigst muligt, for det kan blive vigtigt at bringe sejrene med videre til Superligaen, som venter lige om hjørnet.
Til morgendagens opgør har trænerstaben udtaget 19 spillere, hvoraf en enkelt sorteres fra en time før kick off. I forhold til onsdagens kamp mod Vendsyssel glider Casper Højer, Dennis Sørensen, Daniel Jensen og Jesper Blicher ud af truppen, og de erstattes af Michael Lumb, Jeppe Brandrup og anfører Mathias Tauber samt de to U19-spillere Adnan Curovic og Oliver Kjærgaard, der gør sig henholdsvis i forsvaret og på midtbanen.   
 
Lyngbys trup mod Skive IK:
1. Viktor Noring (GK), 16. Andreas Larsen (GK), 3. Michael Lumb, 4. Mathias Tauber, 6. Mads Gabel, 7. Jesper Christjansen, 9. Lasse Fosgaard, 10. Surprise, 12. Mads Nordam, 14. Philip Rasmussen, 15. Jeppe Kjær, 20. Jeppe Brandrup, 21. Mikkel Rygaard, 22. Bror Blume, 24. Thomas Sørensen, 26. Frederik Gytkjær, 30. Lars Brøgger, Adnan Curovic (U19), Oliver Kjærgaard (U19)
Sandi Putros passer fløjten i morgendagens opgør, som fløjtes i gang klokken 13.45.
 

Testdag er festdag: Fraulo vandt IR2-testen

Kom til storskærmsarrangement i kanalvejsparken

Mikkel Juhl skifter til FC Roskilde

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products