Lyngby-talent dobbelt målscorer i landsholdsdebut

Foto: fodboldbilleder.dk
 
Lyngby-talent dobbelt målscorer i landsholdsdebut
 
Oliver Kjærgaard var anfører og Gustav Marcussen tegnede sig for to scoringer, da det danske U18-landshold besejrede Montenegros U18-talenter med hele 6-0
 
Det danske U18-landshold er disse dage samlet i Podgorica i Montenegro, hvor der er to venskabskampe på programmet mod værternes U18-landshold. Med på turen er de tre Lyngby-talenter Adnan Curovic, Gustav Marcussen og Oliver Kjærgaard, og i særdeleshed de to sidstnævnte gjorde sig bemærket i det første opgør, som fandt sted tirsdag eftermiddag.
 
Det var ellers kun Oliver Kjærgaard, som var foretrukket fra start, men han var til gengæld også blevet tildelt det ærefulde hverv at bære anførerbindet, ligesom han gør det på De Kongeblås U19-hold. Fra sin position som central midtbanespiller var han med til at spille værterne ud af brættet de første 45 minutter, men skarpheden manglede hos de danske drenge, der derfor måtte nøjes med en 1-0-føring ved pausen.
 
Den skarphed, der manglede i første halvleg, var så til gengæld i den grad fundet frem i anden halvleg, hvor Gustav Marcussen kom ind fra bænken og gjorde sig særdeles positivt bemærket. Lyngby-offensivspilleren tegnede sig således for to scoringer i sin uofficielle landsholdsdebut, og da hans holdkammerater sørgede for yderligere tre scoringer, blev montenegrinerne udraderet med hele 6-0 af de danske U18-talenter.
 
Flot dansk sejr med fine kongeblå indslag, og lad os håbe, at den tendens fortsætter, når de to mandskaber mødes igen torsdag eftermiddag klokken 17.00.  
 

Morten Karlsen er Lyngbys nye cheftræner

Testdag er festdag: Fraulo vandt IR2-testen

Kom til storskærmsarrangement i kanalvejsparken

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products