Formstærke FCM gæster Lyngbys talenter

Foto: fodboldbilleder.dk
 
Formstærke FCM gæster Lyngbys talenter
 
Der venter to spændende kampe, når De Kongeblås U17- og U19-hold lørdag eftermiddag tager imod FC Midtjylland i et vanligt dobbeltopgør
 
Det er fire formstærke mandskaber, som lørdag eftermiddag sætter hinanden i stævne, når FC Midtjyllands talenter lægger vejen forbi Lyngby Stadion. Begge U19-mandskaber er fortsat ubesejrede i forårssæsonen, mens de to U17-hold befinder sig side om side i tabellen.
 
Formstærke U19-hold møder hinanden
I vanlig stil lægger U19-holdene fra land klokken 13.00, og der venter et særdeles spændende opgør mellem de to mandskaber. På trods af en pæn forskel i tabellen, hvor FC Midtjylland befinder sig på andenpladsen med kun et enkelt nederlag i sæsonen, er de to hold nemlig stort set lige formstærke, og begge er således ubesejrede i foråret. Her har midtjyderne vundet hele fem af seks kampe, mens De Kongeblå har vundet tre af deres seks forsøg, så man kan uden tvivl forvente to selvtillidsfulde mandskaber på grønsværen i morgen eftermiddag.
 
Da de to mandskaber mødtes tilbage i efteråret, sejrede Ulvene 4-2 efter et tæt opgør, hvor Lyngby-drengene faktisk var foran indtil cirka ti minutter før tid. De blev dog løbet over ende til sidst i opgøret i en periode på sæsonen, hvor det ikke helt spillede, men med den fornyede selvtillid i hele truppen, er der gode muligheder for at revanchere det nederlag i morgen eftermiddag. En sejr vil samtidig for alvor bringe De Kongeblå ind i kampen for at slutte i den bedste halvdel, så der er al mulig grund til et intenst opgør på Lyngby Stadion.
 
U17 kan gå forbi midtjyderne
Klokken 15.15 er det så U17-talenternes tur, og her udspiller sig nogenlunde samme scenarie sig, når man tager et kig på formbarometeret. Begge mandskaber er nemlig særdeles godt kørende, hvor De Kongeblå ikke har tabt i syv kampe, mens midtjyderne blot har tabt en enkelt gang i foråret. Det nederlag fandt dog sted i seneste kampe mod Vejle, og man kan derfor håbe, at Lyngby-drengene kan udnytte det lille hak i gæsternes selvtillid til at tage en sejr i morgen eftermiddag.
 
De Kongeblå har i hvert fald en del at spille for, ikke mindst indbyrdes placeringer, hvor FC Midtjylland i skrivende stund kun indtager fjerdepladsen foran De Kongeblå på en bedre målscore. Dog skal det hertil nævnes, at morgendagens gæster har spillet tre kampe færre, men en Lyngby-sejr vil ikke desto mindre lægge yderligere pres på midtjyderne. Derudover endte det omvendte opgør med en knusende 4-0-sejr til FC Midtjylland, så revanche er også et tema på U17-siden.
 
Om de kongeblå U17- og U19-talenter kan fortsætte deres gode stimer og samtidig få revanche fra efterårets nederlag, får vi svar på i morgen eftermiddag fra klokken 13.00 på Lyngby Stadion, hvor vejrudsigten lover høj sol og cirka 20 grader. Vi håber derfor, at mange vil lægge vejen forbi i det dejlige forårsvejr til forhåbentlig seks Lyngby-point.
 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

Få mere forretning med

LB Morgennetværk

Et aktivt netværk fyldt med passionerede erhvervsdrivende

Vil du vide mere om værdien ved at være partner i Lyngby Boldklub?

Så meld dig til vores B2B-nyhedsbrev herunder. Det er gratis og uforpligtende.

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products