Også Curovic støder til U18-landsholdet

Foto: fodboldbilleder.dk
 
Også Curovic støder til U18-landsholdet
 
Som det var tilfældet med Gustav Marcussen, er også Adnan Curovic blevet efterudtaget til det danske U18-landsholds kommende venskabskampe
 
Oliver Kjærgaard var oprindeligt eneste kongeblå islæt på det danske U18-landshold, som næste uge drager til Montenegro for at spille to venskabskampe mod værternes bedste U18-talenter, men tingene har ændret sig siden offentliggørelsen af den første trup. Først gjorde Gustav Marcussen Kjærgaard selskab, og nu har endnu et Lyngby-talent så fundet vej til det fine selskab.
 
Æren er tilfaldet forsvarsspilleren Adnan Curovic, der ligesom Kjærgaard og Marcussen til daglig gør sig på De Kongeblås U19-hold, som har imponeret stort i U19 Ligaen i dette forår. Modsat de to andre Lyngby-talenter er 18-årige Curovic en særdeles rutineret herre i landsholdssammenhæng, hvor han står noteret for hele 22 officielle landskampe fordelt på U16-, U17- og U18-landsholdet, mens han én gang tidligere desuden har været udtaget til en træningssamling på U19-landsholdet.
 
Curovic og co. mødes med resten af landsholdstruppen søndag den 8. maj i København, og dagen efter går turen så til Montenegro, hvor de to venskabskampe spilles den 10. og 12. maj. Dagen efter sidste kamp vender de danske drenge så snuden hjemad igen for at passe opgaverne i deres klubber.    
 

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn
Del på email
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

Trup og optakt: ‘Sæsonens hidtil vigtigste kamp’

Onsdag aften skal vi på besøg hos en af de direkte konkurrenter i toppen, når vi skal til FC Helsingør, hvor en sejr kan sende os fire point foran dem med to runder igen. Derfor kan man også godt kalde det sæsonens hidtil vigtigste kamp, forklarer cheftræneren Freyr Alexandersson.

Læs mere »

Vil du vide mere om værdien ved at være partner i Lyngby Boldklub?

Så meld dig til vores B2B-nyhedsbrev herunder. Det er gratis og uforpligtende.

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products