U17 comebacksejrede i Haderslev

Foto: fodboldbilleder.dk
 
U17 comebacksejrede i Haderslev
 
For anden kamp i træk kom De Kongeblås U17-hold tilbage efter at have været bagud ved pausen, da de lørdag eftermiddag besejrede Haderslev 3-2
 
Med sidste weekends 2-1-sejr over Vejle var U17-talenterne ubesejrede i fem kampe i træk før lørdagens opgør mod bundproppen Haderslev, hvor den positive stime altså kunne fortsætte. I efterårets omvendte opgør vandt De Kongeblå 6-5 i en medrivende affære, hvor de kom bagud 3-0 inden for de første ti minutter, og selvom det ikke gik lige så vildt for sig denne gang, gjorde Lyngby-spillerne det igen ikke nemt for sig selv til at starte med.
 
Første halvleg startede lidt rodet med et Haderslev-mandskab, som kom ud af starthullerne med god energi og masser af lange bolde til duel i Lyngby-bagkæden. Det aggressive pres gav pote efter ti minutters spil, hvor hjemmeholdet udnyttede en fejl i de bagerste rækker til at bringe sig på 1-0, og ikke længe efter var den så gal igen, hvilket sønderjyderne udnyttede til at fordoble deres føring.
 
Indimellem de to scoringer havde De Kongeblås Oliver Bjerregaard haft en stor chance, som ikke gav mål, så det var ikke fordi, Lyngby-spillerne ikke kreerede noget. Alligevel var det først efter 2-0-målet, at kampbilledet begyndte at tippe De Kongeblås vej, og efterhånden begyndte kombinationerne da også at flyde, hvilket kastede flere chancer af sig. Alligevel skulle der noget ekstraordinært til for at bryde dødvandet, og det stod Lyngby-topscorer Emilio Simonsen for med en soloaktion, som han afsluttede ved at bringe sit hold på 1-2.
 
Det var også stillingen ved pausen, men på trods af det var De Kongeblå ovenpå mod første halvlegs afslutning, og det ændrede sig ikke fra anden halvlegs start. Oliver Bjerregaard havde hurtigt to store chancer, som han ikke fik omsat til mål, men på nummer to var Emilio Simonsen heldigvis vaks på returen, som han sparkede i kassen til 2-2. Dermed havde Lyngby-angriberen nettet to gange i kampen, men han var langt fra færdig med at stjæle rampelyset – og det var Oliver Bjerregaard i øvrigt heller ikke.
 
Med et kvarter tilbage af opgøret blev sidstnævnte nemlig sendt af sted i dybden af Rasmus Beyer, og da han nåede frem til feltet, blev han nedlagt af de tililende Haderslev-spillere. Straffesparket tog Emilio Simonsen sig selvfølgelig af, og med sin tredje scoring i kampen og sin 12. i sæsonen sikrede han De Kongeblå en 3-2-sejr i det sønderjyske. De tre point rykker ikke noget i den tætte subtopstrid, hvor Lyngby-talenterne stadig befinder sig på femtepladsen med to point op til AaB på tredjepladsen, der dog har spillet en kamp færre.
 

Lyngby Boldklub U15 deltog i Malmø Trophy

Ærgerligt finalenederlag efter straffesparkskonkurrence

U17-pokalfinaleoptakt med Younes Pedersen

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products