De Kongeblå møder lørdag Haderslevs talenter på udebane

Foto: fodboldbilleder.dk
 
U17 møder bundproppen Haderslev
De Kongeblås U17-hold tager lørdag eftermiddag en tur til Sønderjylland, hvor bundproppen Haderslev byder op til dans
Mens U19-talenterne igen har friweekend, ruller bolden ufortrødent i U17 Ligaen, hvor De Kongeblå skal i aktion i morgen eftermiddag. Her går turen hele vejen til Sønderjylland for at møde Haderslevs U17-talenter, som ikke kun befinder sig i den modsatte ende af tabellen, men også er inde i formkurve, som er stik modsat Lyngby-talenternes.
Efter sidste weekends 2-1-sejr over Vejle er De Kongeblå nemlig ubesejrede i de seneste fem kampe, og man skal således mere end halvanden måned tilbage for at finde seneste nederlag. Nærmest omvendt ser det ud for Haderslev, som ellers startede foråret med en 2-1-udebanesejr over Brøndby, men siden da ikke har vundet en kamp. Samlet set beløber det sig til fem kampe i træk uden en sejr, hvilket blot har kastet et enkelt point af sig, og det kan aflæses i tabellen.
Her kan sønderjyderne se sig selv være forholdsvis isolerede på rækkens sidsteplads, hvor de står noteret for 11 point i 19 kampe. Godt nok har Vejle på næstsidstepladsen spillet to kampe mere, men der er alligevel syv point op, og med Haderslevs pointgennemsnit in mente ser det altså overordentligt svært ud at indhente det forspring. I den modsatte ende af tabellen befinder De Kongeblå sig, som på rækkens femteplads er en del af den tætte subtop, der kan ende i både fugl og fisk. Hele seks hold befinder sig i en rækkevide af seks point, så Lyngby-talenterne har altså både tredjepladsen inden for rækkevidde, mens de ligeledes også har en realistisk mulighed for at ende som nummer otte.
Selvom både tabellen og formkurven tyder på en Lyngby-sejr, er det imidlertid af største vigtighed, at De Kongeblå ikke undervurderer morgendagens værter. Da de to hold mødtes i efteråret, udspillede nogenlunde samme situation sig nemlig før opgøret, og her var det lige ved at gå galt. Godt nok sejrede Lyngby-drengene 6-5 i et hæsblæsende opgør på Lyngby Stadion, men undervejs var de bagud to gange, blandt andet 3-0 efter blot otte minutters spil, og hvis det scenarie – eller noget lignende – ikke skal udspille sig igen, kræver det fuld koncentration om opgaven fra første fløjt.  
Det står kampens dommer, Brian Jessen, for lørdag eftermiddag klokken 14.45 på Banerne ved Haderslev Idrætscenter, hvor De Kongeblå altså kan udbygge deres ubesejrede stime til seks kampe. 
 

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn
Del på email
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

SMAG PÅ MERE END 100 VINE

Lyngby Boldklub afholder sammen med Distinto Vinimport vinsmagning på Lyngby Stadion den 13. november fra kl. 11:00 til 14:00. Her vil du få unik mulighed for at smage på mere end 100 forskellige vine og møde nogle af Distinto’s bedste vinproducenter.

Læs mere »
0
Din kurv er tom!

ØV! Din kurv er helt tom. Skynd dig at fylde noget i den.

KATEGORIER100 ÅRS JUBILÆUMHOODIE   T-SHIRTSWEATSHIRT   KRUSHUE OG HALSTØRKLÆDEBARN   DAME
Powered Voltage Emoji by Caddy