HB Køge er næste stop på oprykningsruten

Foto: fodboldbilleder.dk
 
HB Køge er næste stop på oprykningsruten
Blot seks spillerunder resterer der af sæsonen, hvor næste opgave for De Kongeblå er HB Køge, som med et nederlag næsten endegyldigt kan få punkteret oprykningsdrømmene
Jagten på oprykning til Superligaen fortsætter ufortrødent for De Kongeblå, hvis næste udfordring er en udebanekamp mod HB Køge i morgen eftermiddag i Bet25 Ligaens 28. spillerunde. Det er blot seks kampe siden, at de to mandskaber sidst krydsede klinger, og her blev det efter et tæt opgør 1-1 på Lyngby Stadion på en sen udligning fra Lars Brøggers fod. Ikke meget har ændret sig siden da, for ligesom det var tilfældet for lidt over en måned siden, er De Kongeblå stadig at finde på Bet25 Ligaens førsteplads, mens HB Køge ligeledes endnu sidder på rækkens syvendeplads, hvor de står noteret for 38 point i 27 kampe.
Med blot seks spillerunder tilbage er det derfor ved at være sidste udkald, hvis Henrik Lehms tropper skal gøre sig forhåbninger om oprykning til Superligaen, som lige nu virker meget langt væk. Senest gjorde Svanerne det en del sværere for sig selv ved at formøble en føring mod Skive, som fik 1-1 med fra Herfølge Stadion, og efter en god start på foråret har hverdagen da også efterhånden indfundet sig hos de blå- og sortstribede. Med 14 point af 27 mulige i foråret har det imidlertid ikke været helt skidt, men HB Køge-mandskabet er meget svingende, og derfor ser det altså svært ud at nå oprykningspladserne, selvom de helt sikkert vil gøre et helhjertet forsøg i morgendagens kamp.
Når det har fungeret for Svanerne her i foråret har det ofte været med Rochester-brødrene Marc og Lee i fremtrædende roller. Førstnævnte stod for gæsternes enlige scoring i 1-1-opgøret på Lyngby Stadion, mens Lee, som sidste sommer blev løst fra sin kontrakt hos De Kongeblå, har stået for hele fem af holdets seneste syv scoringer. Derudover råder HB Køge over to gode backs i form af Mark Gundelach og Kristian Pedersen, mens de også har en stærk central midtbaneduo med den tidligere FC Vestsjælland-spiller Henrik Madsen og anfører Rasmus Nielsen – for bare at nævne nogle få af holdets profiler.
Der venter altså De Kongeblå en krævende opgave i morgen eftermiddag på Herfølge Stadion, og den bliver ikke nemmere af, at der er flere skader at forholde sig til i truppen. Ud glider Philip Rasmussen i forhold til seneste kamp mod AC Horsens, mens Mads Gabel, Dennis Sørensen og Daniel Jensen er nye ansigter. Det giver i alt 20 mand, hvoraf et par stykker er tvivlsomme, og derfor bliver to spillere først sorteret fra en time før kampstart.
 
Lyngbys trup mod HB Køge:
1. Viktor Noring (GK), 16. Andreas Larsen (GK), 2. Thomas Guldborg Christensen, 3. Michael Lumb, 4. Mathias Tauber, 6. Mads Gabel 7. Jesper Christjansen, 9. Lasse Fosgaard, 10. Surprise, 15. Jeppe Kjær, 17. Casper Højer Nielsen, 19. Dennis Sørensen, 20. Jeppe Brandrup, 21. Mikkel Rygaard, 22. Bror Blume, 24. Thomas Sørensen, 25. Daniel Jensen, 26. Frederik Gytkjær, 29. Jesper Blicher, 30. Lars Brøgger Hansen
Morgendagens opgør fløjtes af Michael Johansen, som blæser til start klokken 13.45, og vi håber naturligvis, at en masse Lyngby-supportere tager turen til Herfølge Stadion for at støtte De Kongeblå. Har man ikke planer om eller mulighed for dette, kan opgøret i stedet følges på TV3 Sport 1.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

Få mere forretning med

LB Morgennetværk

Et aktivt netværk fyldt med passionerede erhvervsdrivende

Vil du vide mere om værdien ved at være partner i Lyngby Boldklub?

Så meld dig til vores B2B-nyhedsbrev herunder. Det er gratis og uforpligtende.

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products