Andreas Larsen og co. har brug for opbakning mod HB Køge i jagten på oprykning

Foto: fodboldbilleder.dk
 
Lyngbys sprællemand håber på HB Køge-opbakning
Det spidser til hen mod sæsonafslutning i Bet25 Ligaen, og Lyngby-keeper Andreas Larsen håber derfor på masser af støtte til søndagens udebanekamp mod HB Køge
Bet25 Ligaens sæson 2015/16 nærmer sig efterhånden sin afslutning, og med blot seks spillerunder tilbage er De Kongeblå som bekendt at finde i en særdeles fordelagtig position på ligaens førsteplads. Arbejdet skal imidlertid gøres færdigt, og den opgave starter på søndag, hvor HB Køge byder op til dans på Herfølge Stadion. De to mandskaber mødte senest hinanden for en måneds tid siden i en 1-1-kamp på Lyngby Stadion, og ved den lejlighed fik Lyngby-keeper Andreas Larsen et godt indtryk af Svanerne:  
”Jeg husker HB Køge som et godt spillende fodboldhold, der har lidt samme spillestil som os. De var gode til at praktisere possession-fodbold, som vi jo også gerne vil, og som jeg husker det, var det også en meget lige kamp, hvor de til tider formåede at true os med deres hurtige pasninger. Derfor forventer jeg også en svær kamp søndag, selvom jeg er fortrøstningsfuld i forhold til vores muligheder for at tage alle tre point,” lyder det fra Lyngbys sidste skanse.
Andreas Larsen har indtil nu været foretrukket fra start i samtlige ligakampe i dette forår, og han har således været med både på ude- og hjemmebane. Målmanden vurderer dog, at det ikke får den store betydning, at De Kongeblå denne gang møder HB Køge på udebane for første gang i sæsonen, fordi han og holdkammeraterne efterhånden er ved at finde tilbage til den form, som i efteråret kastede adskillige sejre af sig:
”Jeg tror ikke, det får den store betydning, at vi spiller på udebane. Vi har udelukkende fokus på os selv og vores eget spil, som jeg synes, at vi begyndte at finde tilbage til mod Horsens. Der så man igen nogle af vores gamle dyder med flydende possession-fodbold, og det hænger naturligvis også sammen med, at banerne igen begynder at indbyde til den type fodbold, så det skal vi bare fortsætte med,” siger Andreas Larsen, som håber at se mange Lyngby-supportere på lægterne på søndag:
”Det betyder meget, at opbakningen er der, for når den virkelig er til stede, fungerer den jo nærmest som en 12. mand. Det kan naturligvis give et kæmpe rygstød til holdet og være med til at drive os fremad, så det betyder meget, at folk er på lægterne både ude og hjemme. Specielt på udebane, hvor man normalt er i undertal, kan det gøre en stor forskel, så jeg håber naturligvis, at masser af fans kommer og støtter os på søndag,” slutter Lyngby-målmanden.
Den opfordring kan vi kun bakke op om herfra, hvorfor vi håber, at mange fans vil tage turen til Herfølge Stadion for at støtte Andreas Larsen og co. Én mulighed er blandt andet at tage med fanbussen, som du kan læse meget mere om her. 

Magnusson: Vil gerne skabe mere mod Sønderjyske

Tilmeld dit barn til Camp i Lyngby Boldklub

Billetsalget til Brøndby-braget er åbent

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products