Formstærke Horsens gæster Lyngby Stadion

Foto: fodboldbilleder.dk
 
Formstærke Horsens gæster Lyngby Stadion
Førstepladsen skal forsvares, når formstærke AC Horsens søndag eftermiddag kigger forbi Lyngby Stadion til et vaskeægte topopgør
Der venter i den grad en vigtig kamp i morgen eftermiddag på Lyngby Stadion, når De Kongeblå tager imod AC Horsens i et topopgør mellem Bet25 Ligaens første- og andenplads. Før kampen kan Lyngby-spillerne glæde sig over at have et forspring på tre point ned til morgendagens gæster, men det kan altså blive indhentet, hvis ikke det bliver til kongeblå point i morgen – og der venter bestemt ikke nogen nem opgave.
Horsens har nemlig gang i en særdeles flot forårssæson, hvor de har vundet hele seks af syv kampe hidtil og kun tabt point til Vejle i et 3-4-nederlag for en måneds tid siden. Senest blev det til en overbevisende 3-0-sejr i Vendsyssel, og med tre point ved den lejlighed har Bo Henriksens tropper vundet deres seneste fem kampe med en målscore på hele 13-1, hvorfor de må forventes at møde op på Lyngby Stadion med selvtilliden i top. Det kan de da også tillade sig efter at have vundet det seneste møde mellem de to mandskaber, som fandt sted i efteråret på CASA Arena og endte med en 2-1-sejr til hjemmeholdet.
Her stod Kjartan Finnbogason for den ene af scoringerne, og ham gør Lyngby-spillerne nok klogt i at holde ekstra øje med i morgen. Angriberen topper nemlig Bet25 Ligaens topscorerliste med 15 mål, hvoraf fem af disse er faldet her i foråret, og med de tal har islændingen haft sidste fod på mere end en tredjedel af Horsens’ scoringer i denne sæson. Finnbogason er imidlertid ikke eneste velklingende navn hos Den Gule Fare, som også råder over rutinerede spillere som Lasse Kryger, Jeppe Mehl og Peter Nymann samt unge, talentfulde spillere i André Bjerregaard og Bubacarr Sanneh.
Hos De Kongeblå er der et par ændringer i forhold til Næstved-kampen, hvor hverken Philip Rasmussen eller Lars Brøgger Hansen var med. Førstnævnte er kommet sig over en skade, mens Brøgger havde karantæne, og begge figurerer derfor igen blandt de 18 udvalgte til morgendagens kamp, hvor Jens Odgaard og Daniel Jensen er gledet ud i forhold til sidst.
Lyngbys trup mod AC Horsens:
1. Viktor Noring (GK), 16. Andreas Larsen (GK), 2. Thomas Guldborg Christensen, 3. Michael Lumb, 4. Mathias Tauber, 7. Jesper Christjansen, 9. Lasse Fosgaard, 10. Surprise, 14. Philip Rasmussen, 15. Jeppe Kjær, 17. Casper Højer Nielsen, 20. Jeppe Brandrup, 21. Mikkel Rygaard, 22. Bror Blume, 24. Thomas Sørensen, 26. Frederik Gytkjær, 29. Jesper Blicher, 30. Lars Brøgger Hansen
Morgendagens opgør fløjtes i gang klokken 13.45 på Lyngby Stadion af kampens dommer, Benjamin Leander, og bliver vist på tv på TV3 Sport 1. Vil man i stedet have den ægte live-oplevelse med, kan man købe billetter til kampen online via dette link.  

Testdag er festdag: Fraulo vandt IR2-testen

Kom til storskærmsarrangement i kanalvejsparken

Mikkel Juhl skifter til FC Roskilde

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products