Lyngby Boldklub indgår to spændende partnerskaber

Lyngby Boldklub indgår to spændende partnerskaber
Tele-virksomheden M Mobility har indgået en 3-årig BusinessPartner-aftale med Lyngby Boldklubs Konsulenthus, mens håndværksvirksomheden Nielsen & Søn er nye i LB Partner-kategorien.
Et nyt kommercielt samarbejde er søsat mellem Lyngby Boldklubs Konsulenthus og M Mobility, der udvikler og anvender innovative teleløsninger. Partnerskabet er et såkaldt BusinessPartnerskab, der skaber forretning og vækst for partnerne og dermed kan M Mobility se frem til at arbejde tæt sammen med klubbens dygtige konsulenter.
BusinessPartner Programmet er et 3-årigt kommercielt partnerskab, hvor konsulenterne i Lyngby Boldklub i dette tilfælde skal hjælpe M Mobility til at vækste og få nye kunder. M Mobility leverer i dag telefoni til store, små og mellemstore virksomheder og med en stærk baggrund indenfor telefoniens verden skræddersyer de deres løsninger til den enkelte virksomhed.
Kunne du tænke dig at høre mere om M Mobility og partnerskabet med Lyngby Boldklub, eller kender du en virksomhed, som er træt af uigennemsigtige teleløsninger – så send os en mail på salg@lyngby-boldklub.dk. M Mobility har nemlig gjort sig til specialister indenfor bulk-løsninger, hvor hele virksomhedens telefoni samles i en faktura til en fast pris.
Nielsen & Søn ny LB Partner
Også blandt Lyngby Boldklubs LB Partnere kan vi glæde os over en tilgang. Nielsen & Søn er navnet, og virksomheden får fremadrettet glæde af et stærkt lokalt partnerskab og medlemskab i MorgenNetværk. Sammen med deres kunder kan de udnytte Lyngby Boldklubs hospitality-tilbud og på den måde tage med på rejsen mod Superligaen fra stadions bedste pladser.
Nielsen & Søn leverer ydelser inden for både tømrer, snedker og malerarbejde til private og erhverv. Og ligesom De Kongeblå så har Nielsen & Søn en flot historie med snart 100 års god håndværkertradition, hvor mottoet er, at arbejdet skal være i orden, og en aftale er en aftale.
Du kan læse mere om Nielsen & Søn på  www.nielsenogsoen.dk.
 

Magnusson: Vil gerne skabe mere mod Sønderjyske

Tilmeld dit barn til Camp i Lyngby Boldklub

Billetsalget til Brøndby-braget er åbent

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products