Lyngby-talenter igen med U17-landsholdet

Foto: fodboldbilleder.dk
 
Snorre og Odgaard udtaget til ekstraordinær landsholdssamling
 
Lyngby-talenterne Oskar Snorre og Jens Odgaard er begge udtaget til det danske U17-landsholds ekstraordinære træningssamling frem mod EM, som afvikles i Brøndby i dag og i morgen 
 
Det danske U17-landshold kvalificerede sig for cirka to uger siden til U17-EM, som afvikles i Aserbajdsjan fra den 5. maj, og her var Lyngby-talenterne Oskar Snorre og Jens Odgaard som sædvanligt en del af de udvalgte. Meget tyder da også på, at de får lov til at bære den rød-hvide trøje i Aserbajdsjan, for begge er i hvert fald udtaget til holdets sidste, ekstraordinære træningssamling op til EM, som afholdes i Brøndby den 18.-19. april.
 
Her får de unge talenter altså mulighed for at forberede sig på de kommende opgaver til slutrunden i Aserbajdsjan, der allerede i gruppespillet byder på yderst kompetent modstand i form af Frankrig, Sverige og England. Her får de to Lyngby-talenter brug for al den landsholdsrutine, de kan mønstre, og heldigvis er begge da også kendte ansigter i landsholdssammenhæng.
 
Odgaard er faktisk den spiller i truppen med flest U-landskampe på CV’et, da han tegner sig for hele 22 officielle kampe fordelt på U16- og U17-landsholdet, hvor det oveni er blevet til imponerende 10 scoringer. Fire af disse faldt i forbindelse med hans seneste udtagelse til Eliterunden i Tjekkiet, hvor den unge angriber spillede en afgørende faktor i danskernes EM-kvalifikation ved blandt andet at udradere Skotland nærmest ene mand.
 
Snorre kan ikke bryste sig af lige så mange optrædener som Odgaard, men det skyldes først og fremmest hans position på banen, hvor han som målmand enten spiller fuld tid eller i stedet må vige pladsen til truppens anden keeper, når landsholdet spiller kamp. Alligevel er det blevet til i alt 11 officielle kampe på U16- og U17-landsholdet, og kan den dygtige sidste skanse holde sig fri for skader og sygdom, har han en god chance for at vogte buret, når det for alvor går løs i Aserbajdsjan om små tre uger.
 
Danmarks puljekampe spilles den 6., 9. og 12. maj mod henholdsvis Frankrig, Sverige og Danmark. Den endelige trup til EM-slutrunden er endnu ikke udtaget.
 
 

Lyngby Boldklub skriver 2-årig kontrakt med lokalt talent

Er du vores nye regnskabschef?

Lyngby Boldklub sælger Parfait Bizoza til FK Haugesund

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products