Få en gratis juridisk vurdering af din virksomhed

 
Få en gratis juridisk vurdering af din virksomhed hos Advokatfirmaet Stokholm og Lindegaard
Uanset hvor din virksomhed er i livet, så er der en række juridiske problemstillinger, som kan være svære at identificere som ejer. Det gælder både, hvis du er nystartet eller relativt ny iværksætter, etableret virksomhed med løbende drift eller du måske er begyndt at overveje et generationsskifte.
Derfor tilbyder Lyngby Boldklub nu i samarbejde med vores BusinessPartner advokatfirmaet Stokholm & Lindegaard en gratis og uforpligtende rådgivning på 45 minutter med udgangspunkt i, hvor netop din virksomhed befinder sig i dag med henblik på et få identificeret, hvilke risici der er i din drift. For vi tror på, at det giver værdi, hvis du kan være på forkant med udfordringerne fremfor først at reagere, når de kommer til udtryk. 
Så har du brug for sparring omkring ansættelse og personalejura, finansiering, ejerstruktur, exit eller andre problemstillinger, så er dette muligheden for en uformel samtale om jeres særlige udfordringer.
Hvis du ønsker, at drage fordel af denne mulighed, så kontakt Peter Møller på telefon 31 31 07 18 eller udfyld nedenstående felt og du vil blive kontakt snarest. 
 
 

Billetsalget til Brøndby-braget er åbent

Husk at forudbestille din nye Lyngby-trøje

Få pladser tilbage på fanbussen til Sønderjyske

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products