Talenterne fortsatte den fine form

Foto: fodboldbilleder.dk
 
Talenterne fortsatte den fine form
 
U19 sikrede sig lørdag eftermiddag en flot 2-1-sejr over AaB’s talenter, mens U19 spillede 0-0 mod nordjyderne
 
Der var lagt op til to spændende opgør lørdag eftermiddag på Lyngby Stadion, da to af Danmarks bedste ungdomsafdelinger krydsede klinger på U17- og U19-niveau. Hos de ældste havde De Kongeblå i den grad revanche til gode efter et eftertrykkeligt 0-5-nederlag i Aalborg i efteråret, mens U17 efter en dårlig sæsonstart har vundet og spillet uafgjort i de seneste to kampe, hvilket forhåbentlig kunne fortsætte denne fine forårslørdag.
 
U19 fik fortjent revanche
U19-talenterne skulle først i aktion, og her var det gæsterne, der var hurtigst ude af startblokken. Godt nok skulle der gå knap et kvarter af opgøret, før nordjyderne viste tænder, men så kom de til gengæld også frem til en helt fri chance med Lyngby-keeper Libetwa Mamili, som dog kom flot ned og forhindrede et tidligt føringsmål.
 
Dernæst var det så Lyngby-talenternes tur til at vise sig frem ved anfører Oliver Kjærgaard, som flot erobrede bolden midt på banen og drev den op omkring modstandernes straffesparksfelt. Her studsede han den videre til Jens Odgaard, som med sit kolde højreben knaldede kuglen på stolpen og tilbage i spil igen, og dermed havde begge mandskaber haft et stort tilbud i løbet af de første 45 minutter. Ud over et par langskud og halve chancer skete der ikke meget mere, og derfor kunne de to hold gå til pause ved stillingen 0-0.
 
Anden halvleg fortsatte i nogenlunde samme stil med enkelte store tilbud, og godt halvvejs gennem de sidste 45 minutter tydede det på en nulløsning. Derfra gik det imidlertid stærkt, for først kom AaB foran 1-0 efter lidt tilfældigheder i forbindelse med et hjørnespark, og i minutterne efter havde først Simon Wæver og dernæst Christian Akkermann fine tilbud. Sidstnævnte var kommet på banen umiddelbart efter gæsternes føringsmål i en offensiv satsning, hvor De Kongeblå gik over til 4-4-2, og det viste sig hurtigt at være en rigtig god disposition.
 
Kort efter sin afbrænder var Akkermann nemlig på plads i feltet efter et mønsterangreb sat i gang fra egen banehalvdel, hvor Simon Wæver til sidst fandt angriberen inde foran kassen med et fladt indlæg, som han sikkert omsatte til 1-1. Mod slutningen var det åben slagudveksling med gode chancer i begge ender, hvor Libetwa Mamili igen udmærkede sig, denne gang med en flot parade fra tæt hold, og den redning viste sig at blive meget vigtig ikke længe efter.
 
Her modtog Jens Odgaard bolden i højre side, hvorfra han drev den hele vejen på tværs, spillede bande med indskiftede Esben Wolf, og til sidst køligt bankede sejrsmålet i kassen med en venstrebensafslutning op i nettaget i det korte hjørne. Den aktion havde AaB ikke noget modsvar til, og dermed endte det med en flot 2-1-sejr til U19-holdet, som dermed fik fortjent revanche for efterårets afklapsning.
 
U17 stadig med i topstriden
Ikke længe efter sidste fløjt hos de ældste var det så U17-talenternes tur, og her foregik kampen usædvanligt afdæmpet i forhold til, hvad man normalt ser fra de kongeblå talenter. Lyngby-spillerne kørte ellers bolden fint rundt og holdte også gæsterne fra de helt store chancer, mens Soufian Dhaflaoui tegnede sig for to udmærkede forsøg i den anden ende – det ene en behersket afslutning, som gik tæt forbi fjerneste stolpe.
 
Derudover var der ikke meget at berette om i første halvleg, og i anden halvleg var kampbilledet det samme. Lyngby-spillerne forsøgte at spille sig frem til chancer, men manglede som regel lige den sidste skarphed, når det gjaldt, mens AaB omvendt viste fine takter på et par kontrachancer, hvor Oskar Snorre i Lyngby-buret specielt én gang måtte hive en flot redning frem fra ærmet. Mod slutningen var gæsterne så lige ved at tage alle tre point efter et hjørnespark, men heldigvis var hovedstødsforsøget lidt tamt, og Snorre kunne derfor vippe afslutningen til hjørnespark.
 
Det endte altså 0-0, og dermed hænger U17 på i toppen af rækken, hvor de befinder sig på en aktuel femteplads med 26 point for 18 kampe. U19 er med deres sejr fortsat ubesejret i forårets kampe, som indtil videre beløber sig til fem styks, og med de tre point er de at finde på ottendepladsen med 17 point for 16 kampe. 
 

Lyngby Boldklub skriver 2-årig kontrakt med lokalt talent

Er du vores nye regnskabschef?

Lyngby Boldklub sælger Parfait Bizoza til FK Haugesund

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products