Oskar Snorre og Jens Odgaard var igen fremtrædende for U17-landsholdet

Foto: fodboldbilleder.dk
 
Lyngby-talenter kvalificerer sig til U17-EM
 
Oskar Snorre og Jens Odgaard spillede begge fremtrædende roller ved den netop overståede eliterunde, hvor det danske U17-landshold kvalificerede sig til EM i Aserbajdsjan
 
Det danske U17-landshold har i denne uge været i Tjekket til eliterunde, og med på den tur var Lyngby-talenterne Oskar Snorre og Jens Odgaard. Eliterunden er den sidste og afgørende kvalifikationsrunde til U17-EM i Aserbajdsjan om en måneds tid, så der hvilede et stort pres på de unge talenter, som skulle forsøge at forsvare de danske farver efter bedste evne.
 
Det må man i den grad sige, at de gjorde, for allerede i den første kamp viste danskerne højt niveau og sejrede fortjent 4-0 over Skotland. Her sørgede Snorre i målet for et clean sheet, mens Odgaard brillerede i den anden ende med et imponerende hattrick, som sendte danskerne alene i front i eliterundens pulje 1.
 
Næste opgave var Schweiz et par dage senere, hvor Odgaard endnu en gang var foretrukket fra start alene i front, mens Snorre desværre måtte trække sig med halsbetændelse og dermed overlade pladsen i målet til Casper Hauervig. Kampen vil nok mest blive husket for et bizart, dansk sejrsmål i overtiden, hvor anfører Nicklas Strunck Andersen scorede til 2-1 med sin bagdel, hvilket sikrede de danske drenge deltagelse ved EM-slutrunden i Aserbajdsjan.
 
Danskerne var med sejren desuden sikre på at ende på gruppens førsteplads, mens de også var sikret en plads i øverste seedningslag, når der trækkes lod til EM-grupperne, og derfor var tredje og sidste kamp mod værtsnationen Tjekkiet reelt uden den store betydning. Snorre måtte stadig sidde over med halsbetændelse, mens Odgaard endnu en gang var foretrukket fra start, og han skulle blot bruge 11 minutter på at bringe danskerne i front på en vanligt velplaceret venstrebensafslutning.
 
Det var imidlertid ikke nok til at sikre en sejr, for tjekkerne kom hurtigt tilbage og også foran 2-1, inden Victor Torp udlignede blot for at se værterne løbe med en 3-2-sejr i kampens døende sekunder. Ikke desto mindre er de danske U17-talenter klar til EM-slutrunden i Aserbajdsjan i maj måned, og såfremt Snorre og Odgaard bliver udtaget hertil, venter der altså de kongeblå talenter en meget spændende og lærerig oplevelse på højeste U17-niveau.
 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

Få mere forretning med

LB Morgennetværk

Et aktivt netværk fyldt med passionerede erhvervsdrivende

Vil du vide mere om værdien ved at være partner i Lyngby Boldklub?

Så meld dig til vores B2B-nyhedsbrev herunder. Det er gratis og uforpligtende.

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products