Beyer og Curovic og Kjærgaard skal alle møde til landsholdssamling

Foto: fodboldbilleder.dk
 
Lyngby-trio vanen tro på landsholdet
 
Rasmus Beyer er udtaget til U16-landsholdet, mens Adnan Curovic og Oliver Kjærgaard er udtaget til U18-landsholdet. Begge landshold samles til en træningslejr i Tilst midt i april
 
Det danske U16- og U18-landshold skal midt i april samles til en træningslejr i Tilst, og vanen tro har De Kongeblå flere spillere med blandt de udvalgte. I U16-regi er der tale om midtbanespilleren Rasmus Beyer, mens forsvarsspilleren Adnan Curovic og midtbanespilleren Oliver Kjærgaard er udtaget på U18-niveau.
 
Samlingen i Tilst ledes af de to årganges landstræner, Per Holm, som først får glæde af Rasmus Beyer og de andre U16-talenter. De møder ind den 12. april på DBU Jyllands Fodboldcenter, og når de dagen efter vender snuden hjemad, er det så U18-landsholdsspillerne, som samles til lidt mere end et døgns træning og andre aktiviteter.
 
Hverken Beyer, Curovic eller Kjærgaard er uvante i landsholdssammenhæng. Førstnævnte, der til daglig repræsenterer De Kongeblås U17-hold, måtte melde fra til seneste U16-landsholdssamling pga. en skade, men han har tidligere været udtaget til diverse samlinger og står i skrivende stund noteret for en enkelt officiel landskamp. Den fandt sted i oktober måned sidste år, hvor Beyer og co. tabte 3-1 til Ungarn i en venskabskamp.
 
Curovic og Kjærgaard har grundet deres alder haft mulighed for at være med lidt længere, men sidstnævnte, som er anfører for Lyngbys U19-talenter, er blomstret lidt sent, og han står derfor blot noteret for fire U-landsholdskampe – alle i U18-regi. Kjærgaards holdkammerat på U19-holdet, Curovic, har derimod været med i flere år, og han kan bryste sig af at have repræsenteret sit land på ungdomsniveau hele 22 gange fra U16-landsholdet og op.
 
Hvis Lyngby-talenterne imponerer til træningssamlingerne i Tilst, kan de måske se frem til flere spændende opgaver i løbet af foråret. Således skal U16-landsholdet fra 17.-22. maj deltage i en UEFA-turnering i Polen, mens U18-landsholdet en uge tidligere skal spille to venskabskampe mod Montenegro i Podgorica. 
 
 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

Få mere forretning med

LB Morgennetværk

Et aktivt netværk fyldt med passionerede erhvervsdrivende

Vil du vide mere om værdien ved at være partner i Lyngby Boldklub?

Så meld dig til vores B2B-nyhedsbrev herunder. Det er gratis og uforpligtende.

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products