U17 og U19 skal møde Silkeborgs talenter i to vigtige opgør

Foto: fodboldbilleder.dk
 
Talenterne kan fastholde momentum i Silkeborg
U17- og U19-talenterne skal en tur til Silkeborg til to vigtige opgør, hvor De Kongeblå kan henholdsvis udbygge og indhente midtjydernes forspring i tabellen
A-holdet får på torsdag besøg af Silkeborg i Bet25 Ligaen, men allerede i morgen eftermiddag er der mulighed for en lille forsmag på det opgør, når U17- og U19-talenterne skal møde midtjyderne i et klassisk dobbeltopgør. For de ældste talenter har foråret været en pæn succes med én sejr og to uafgjorte, mens U17 i seneste kamp kom tilbage på sporet med en 2-1-sejr over Randers Freja, og det momentum får De Kongeblå altså mulighed for at fastholde i morgen mod Silkeborgs talenter.
U19 møder formsvagt Silkeborg-hold
Det lader umiddelbart til, at der er gode forudsætninger for en sejr til de ældste Lyngby-talenter, for morgendagens værter er i U19-regi særdeles dårligt kørende. Silkeborgs to hidtidige kampe i foråret er begge endt med nederlag, og kombineret med efterårets resultater betyder det faktisk, at midtjyderne ikke har vundet de seneste fem kampe i træk, hvilket tilmed blot har kastet et enkelt point af sig.
Den form skal De Kongeblå udnytte til at komme tættere på den øverste halvdel, hvor Silkeborg netop er nærmeste modstander. På U19 Ligaens sjetteplads med 20 point for 13 kampe har de et pænt forspring til Lyngby-talenterne, som på syvendepladsen står noteret for 13 point i 14 kampe, og derfor er morgendagens duel en vigtig en af slagsen for de formstærke U19-talenter.
En yderligere gulerod for De Kongeblå må være det seneste opgør mellem de to mandskaber, som fandt sted i efteråret. Her sejrede Silkeborg 2-1 på Lyngby Stadion, og Lyngby-spillerne må således have en pæn portion revanchelyst klar til opgøret i morgen. Her passer det dem måske meget godt, at kampen spilles i Silkeborg, for faktisk har U19-talenterne vundet fire af de seneste fem møder på netop den arena, og der er derfor gode forudsætninger for endnu en sejr.
U17 med fornyet selvtillid
U17-talenterne kom efter en dårlig sæsonstart tilbage på sporet i seneste runde, hvor de tilkæmpede sig en flot 2-1-sejr over Randers Freja. Før den kamp havde de tabt forårets tre hidtidige kampe, men sejren har givet fornyet tro på tingene, samtidig med at nogle af holdets skadede spillere er ved at være i omdrejninger igen. Det skal i morgen gå ud over Silkeborg, som heller ikke har fået en god start på foråret.
Midtjyderne har godt nok kun spillet to ligakampe i år, men de er til gengæld begge endt med nederlag. Modstanderne har til gengæld også været af yderst kompetent karakter i form af Brøndby og det suveræne tophold FC København, men det ændrer ikke ved, at Silkeborg-talenterne nok ikke møder op til morgendagens kamp med meget selvtillid i behold. Det bør Lyngby-spillerne derimod gøre efter seneste sejr og med det omvendte opgør i efteråret i frisk erindring, hvor det blev til en overbevisende 3-0-sejr hjemme på Lyngby Stadion.
Kigger man på tabellen er De Kongeblå også ovenpå, for på en nuværende syvendeplads med 24 point for 16 kampe blander de sig stadig i topstriden, hvor kun FC København og FC Nordsjælland er stukket af.
Lidt længere nede i rækken befinder Silkeborg sig, som på niendepladsen står noteret for 17 point i 16 kampe, og morgendagens opgør er derfor en kærkommen mulighed for at hænge på i topstriden og samtidig holde midtjyderne yderligere på afstand.
U19-holdenes opgør fløjtes i gang klokken 13.00 på Søholt Idrætsanlæg, mens U17-talenterne kommer i aktion fra klokken 15.15 på samme bane.    
 

Testdag er festdag: Fraulo vandt IR2-testen

Kom til storskærmsarrangement i kanalvejsparken

Mikkel Juhl skifter til FC Roskilde

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products