Galopbanen inviterer på underholdning og Kongeblå oplevelser den 30. april

Lyngby Boldklub dag på Klampenborg Galopbane
Klampenborg Galopbane inviterer til Lyngby Boldklub-dag, hvor der venter underholdning og Kongeblå oplevelser. 
Sæt kryds i kalenderen lørdag den 30. april fra kl. 12 – 16, hvor Klampenborg Galopbane inviterer alle Kongeblå fans, medlemmer, spillere og partnere GRATIS indenfor til hestevæddeløb og underholdende Kongeblå aktiviteter. 
Udover spektakulære hatte, store pengepræmier og toptrænede heste i aktion, så byder Klampenborg Galopbane klubbens partnere indenfor til VIP-arrangement i Paddocken. Programmet byder her på lækker mad, smagfulde vine og en introduktion til hestesporten ved direkør Nicholas Cordrey samtidigt med, at du kan møde Klampenborg Galopbanes partnere i deres unikke oplevelsesrammer. 
Men der er også aktiviteter for klubbens medlemmer og fans. I dagens anledning er der også oprettet en officiel Lyngby Boldklub fanzone med masser af fodboldsjov og fede konkurrencer. Du kan fx målt din skudstyrke, spille fodbold på panna-banen eller sige hej og få en autograd af David Nielsen, der er på besøg sammen med udvalgte spillere fra Lyngby Boldklub. 
Derudover har Lyngby Boldklub fået sit eget officielle hestevæddeløb på dagen, som du kan spille på og vinde pengepræmier og bonusgaver med fede Lyngby Boldklub gadgets.
Dagen byder på følgende program:
Kl 11:00: Portene åbner 
Kl 12:00 – 15.00: Aktivitetsområdet åbner, hvor du har mulighed for at købe Lyngby Boldklub merchandise, få målt din skudskyrke og deltage i spark-på-mål konkurrence. 
Kl. 12.00: VIP-arrangement for klubbens partnere begynder i paddocken
Kl 13.00 – 14.00: Mød Lyngby Boldklubs træner David Nielsen samt udvalgte spillerprofiler, som er på besøg på Galopbanen og skriver autografer. 
Kl 12:45: Første løb starter 
Kl. 14.10: Lyngby Boldklub-løbet skydes i gang. 
Kl 15:45: Tak for i dag!
Bestilling af gratis billetter:
Som spiller, medlem eller fan kan du hente dine gratis billetter i klubhuset i Lyngby Boldklub eller sende en mail til pvn@lyngby-boldklub.dk og få dem tilsendt elektronisk. 
Tilmelding til VIP-arrangement:
Er du partner i Lyngby Boldklub kan du tilmelde dig VIP-arrangement pr. mail til pb@galopbane.dk senest 28. april med navn og virksomhed og antal gæster. 

Michael Opoku skal til U19 EM

Velspillet 4-0-sejr i sidste test

Carl Ras og Airtox bliver nye hovedpartnere i Lyngby Boldklub

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products