Lyngby-talentet Jens Odgaard viste prøver på sit talent mod Skotlands U17-landshold

Foto: fodboldbilleder.dk
 
Odgaard-hattrick sender U17-landsholdet i front
Lyngby-talentet Jens Odgaard stjal al opmærksomheden mandag eftermiddag i Tjekkiet, da han med et hattrick næsten egenhændigt sikrede det danske U17-landshold en 4-0-sejr over Skotland
Lyngby-talenterne Oskar Snorre og Jens Odgaard er i disse dage samlet med det danske U17-landshold til den afgørende EM-kvalifikationsrunde, eliterunden, i Tjekkiet, hvor der er tre kampe på programmet mod Skotland, Schweiz og Tjekkiet. Den første af disse kampe blev spillet mandag eftermiddag, og det var med begge kongeblå spillere i aktion – her viste i særdeleshed Odgaard prøver på sit uomtvistelige talent.
Den unge angriber var her, dér og alle vegne mod de skotske modstandere, og allerede efter fem minutter bragte han Danmark foran 1-0 ved køligt at udplacere Skotland-keeperen efter en solotur i venstre side. Knap et kvarter senere var Odgaard så på spil igen med en knaldhård afslutning, men desværre måtte Lyngby-angriberen denne gang se sit forsøg prelle af på overlæggeren.
Han var imidlertid slet ikke færdig med at gøre livet surt for skotterne, der dog fik et mindre pusterum frem til ti minutter inde i anden halvleg. Her viste Odgaard stor styrke ved at afvise sin direkte modstander og efterfølgende bringe danskerne på 2-0 med en flad afslutning via den ene stolpe, og blot fem minutter senere var angriberen så på spil igen. En skotsk forsvarsspiller sløsede med bolden, og det udnyttede Odgaard snarrådigt ved at stjæle kuglen, stryge mod kassen og fuldende sit hattrick med endnu en stensikker scoring.
Kort efter udbyggede danskerne føringen til 4-0, og med ca. et kvarter tilbage af kampen sluttede Odgaards arbejdsdag så, da han blev skiftet ud med henblik på de næste kampe. Snorre stod naturligvis hele kampen i det danske mål, og selvom skotterne stort set ikke testede den unge Lyngby-målmand, kan han stadig glæde sig over et clean sheet og selvfølgelig tre vigtige point.
Med sejren stryger de danske talenter alene til tops i eliterundens gruppe 1, da Schweiz og Tjekkiet spillede 2-2 senere mandag eftermiddag. Dermed kan danskerne i morgen tage et stort skridt mod kvalifikation til maj måneds U17-EM i Aserbajdsjan, når Schweiz byder op til dans klokken 13.00. Lørdag klokken 15.30 gælder det så den sidste puljekamp mod værtsnationen Tjekkiet.
 
 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

Få mere forretning med

LB Morgennetværk

Et aktivt netværk fyldt med passionerede erhvervsdrivende

Vil du vide mere om værdien ved at være partner i Lyngby Boldklub?

Så meld dig til vores B2B-nyhedsbrev herunder. Det er gratis og uforpligtende.

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products