Oskar Snorre og Jens Odgaard skal forsvare de danske farver i Tjekkiet

Foto: fodboldbilleder.dk
 
Lyngby-talenter udtaget til eliterunde
 
Oskar Snorre og Jens Odgaard er blevet udtaget til det danske U17-landshold, som fra 24. marts til 3. april skal spille eliterunde i Tjekkiet om kvalifikation til maj måneds EM-slutrunde
 
Det danske U17-landshold avancerede i efteråret fra første kvalifikationsrunde til U17 EM i Aserbajdsjan i maj måned, og nu er det så blevet tid til at gøre arbejdet færdigt. På torsdag rejser de unge talenter således til Tjekkiet for at spille anden og sidste kvalifikationsrunde, også kendt som eliterunden, og blandt de 17 spillere, som skal forsvare de danske farver, er der blevet plads til Lyngby-talenterne Oskar Snorre og Jens Odgaard. 
 
Sammen med holdkammeraterne skal de to Lyngby-spillere opholde sig i Tjekkiet fra den 24. marts til den 3. april, hvor der venter tre kvalifikationskampe mod Skotland, Schweiz og Tjekkiet. De fire nationer er inddelt i en pulje, hvor vinderen kvalificerer sig til EM-slutrunden i maj, mens de syv af otte mulige toere, som har klaret sig bedst mod første- og tredjepladsen i deres pulje, ligeledes sikrer billet til EM-slutrunden i Aserbajdsjan.
 
Der venter altså Oskar Snorre og Jens Odgaard nogle svære opgaver, men de to Lyngby-talenter er heldigvis rutinerede i landsholdssammenhæng. Oskar Snorre, der til daglig vogter buret på Lyngbys U17-hold, står noteret for ti U-landskampe, mens angriberen Jens Odgaard har repræsenteret sit fædreland hele 19 gange indtil videre – i øvrigt med seks scoringer til følge.
 
I alt kvalificerer 16 nationer sig til U17-slutrunden i Aserbajdsjan, hvoraf værtsnationen allerede er sikret deltagelse.
 

Lyngby Boldklub skriver 2-årig kontrakt med lokalt talent

Er du vores nye regnskabschef?

Lyngby Boldklub sælger Parfait Bizoza til FK Haugesund

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products