Oliver Kjærgaard og Adnan Curovic viste sig begge frem på U18-landsholdet

Foto: fodboldbilleder.dk
 
Lyngby-talenter fik masser af spilletid i Ungarn
Både Oliver Kjærgaard og Adnan Curovic fik godt med spilletid i U18-landsholdets netop overståede venskabskampe mod Ungarn
Det danske U18-landshold er i disse dage samlet i Ungarn for at spille to venskabskampe mod værtsnationen, og med på den tur er de to Lyngby-talenter Oliver Kjærgaard og Adnan Curovic. De fik en lidt blandet start på turen, for mens Curovic i første kamp kunne glæde sig over at være foretrukket til startelleveren, måtte Kjærgaard tage plads på bænken.
Herfra kunne han se sine holdkammerater komme bagud 3-0 i løbet af de første 45 minutter, og derfor valgte landstræner Per Holm fra anden halvlegs start at sætte friske kræfter i spil, heriblandt De Kongeblås U19-anfører. Sammen med resten af holdet bidrog Kjærgaard til en ganske fin anden halvleg, som dog ikke kastede yderligere scoringer af sig, og det endte derfor 3-0 til de ungarske talenter.
Så var der straks mere positivt at berette om i næste møde, som blev spillet denne torsdag formiddag, for her var både Curovic og Kjærgaard foretrukket fra start. Danskerne satte sig på opgøret fra første fløjt, og de burde nok også være kommet foran, men i stedet bragte værterne sig inden for ti minutter af første halvleg på 2-0. Ikke længe efter reducerede Nicklas Røjkjær, og i kampens absolutte tillægstid sikrede Daniel Skov så en pointdeling med sin 2-2-udligning.
Kjærgaard kunne notere sig for knap 70 minutter i sidste kamp, mens Curovic igen fik fuld tid, og dermed kan de to Lyngby-talenter glæde sig over endnu en – målt på spilletid – succesrig landsholdssamling. U18-landsholdets næste opgave er en træningssamling i Tilst om en lille måneds tid, og yderligere en måned senere venter så to venskabskampe mod Montenegro. Trupperne til de to samlinger er endnu ikke udtaget.
 
 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

Få mere forretning med

LB Morgennetværk

Et aktivt netværk fyldt med passionerede erhvervsdrivende

Vil du vide mere om værdien ved at være partner i Lyngby Boldklub?

Så meld dig til vores B2B-nyhedsbrev herunder. Det er gratis og uforpligtende.

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products