Ligarivalerne er modstanderen i forårspremierens generalprøve

Foto: fodboldbilleder.dk
 
Næstved kommer på besøg i sidste test
Ligarivalerne Næstved venter i forårssæsonens generalprøve, og dem har De Kongeblå generelt et godt tag på
Med lidt mere end en uge til forårspremieren mod Skive er det efterhånden alvor for De Kongeblå, men inden det går løs om point, venter lige en sidste test mod ligarivalerne Næstved. Sydsjællænderne kigger forbi Lyngby Stadion i morgen eftermiddag, og for begge mandskaber er det første kamp på dansk jord, siden de er vendt hjem fra en solrig træningslejr i Tyrkiet.
For Lyngbys vedkommende var træningslejren en stor succes, der bød på rig mulighed for at arbejde i detaljen, spille på græs og i det hele taget styrke truppens sammenhold yderligere. Eneste minus var, at turens planlagte træningskamp mod Silkeborg endte med et 0-1-nederlag, men det får Lyngby-spillerne mulighed for at revanchere i morgendagens opgør – og der er netop Næstved en oplagt mulighed. Begge kampe mod ligarivalerne i efteråret endte nemlig med sejre på 3-1 og 2-0, og den stime skal gerne udbygges, så De Kongeblå står stærkest muligt til forårspremieren.
For i særdeleshed én spiller er morgendagens opgør lidt specielt. I en af januars transfervindues sidste dage skiftede Mikkel Rygaard nemlig til De Kongeblå fra netop Næstved, og han kan dermed se frem til et hurtigt gensyn med sine tidligere holdkammerater. Rygaard har i flere af træningskampene vist sig som en gedigen forstærkning af Lyngbys offensiv, hvor det er blevet til både en enkelt scoring og målgivende afleveringer, og sammen med holdkammeraterne får han i morgen mulighed for at fortsætte de lovende takter.  
Truppen til morgendagens kamp ser ganske opløftende ud, selvom nogle få spillere stadig er ukampdygtige af den ene eller den anden årsag. To gange Jeppe med efternavnene Kjær og Brandrup er tilbage i træning efter skader, men de er endnu ikke klar til for alvor at komme i aktion, mens Philip Rasmussen også spares, så midtbanedirigenten ikke overbelastes efter en periode med vanligt meget spilletid. Daniel Jensen sidder over med en mindre lægskade, mens Mads Kaalund spiller med U19, men derudover er resten af truppen fit for fight.
Kampen fløjtes i gang klokken 13.45 og spilles som sagt på Lyngby Stadion, hvor entréen naturligvis er gratis.
Lyngbys trup mod Næstved:
1. Viktor Noring (GK), 16. Andreas Larsen (GK), 2. Thomas Guldborg Christensen, 3. Michael Lumb, 4. Mathias Tauber, 6. Mads Gabel, 7. Jesper Christjansen, 9. Lasse Fosgaard, 10. Surprise, 11. Danilo Arrieta, 12. Mads Nordam, 17. Casper Højer, 19. Dennis Sørensen, 21. Mikkel Rygaard, 22. Bror Blume, 24. Thomas Sørensen, 26. Frederik Gytkjær, 29. Jesper Blicher, 30. Lars Brøgger Hansen.
 
 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

Få mere forretning med

LB Morgennetværk

Et aktivt netværk fyldt med passionerede erhvervsdrivende

Vil du vide mere om værdien ved at være partner i Lyngby Boldklub?

Så meld dig til vores B2B-nyhedsbrev herunder. Det er gratis og uforpligtende.

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products