Oliver Bjerregaard er blevet efterudtaget til det danske U16-landshold

Foto: fodboldbilleder.dk
 
Endnu en Lyngby-spiller støder til U16-landsholdet
Oliver Bjerregaard er blevet efterudtaget til U16-landsholdets træningsturnering i Amsterdam i næste uge
Det danske U16-landshold rejser på mandag til Amsterdam for at deltage i en træningsturnering over seks dage, som Lyngby-talentet Rasmus Beyer blev udtaget til for et par uger siden. Nu får den unge midtbanespiller så selskab af en kongeblå holdkammerat, da Oliver Bjerregaard grundet skader er blevet efterudtaget til landstræner Per Holms 20-mandstrup.
Bjerregaard var ikke en del af U16-landsholdets seneste trup til en træningslejr i Tyrkiet i januar, men den unge offensivspiller er dog ikke helt ukendt i landsholdssammenhæng. Han står såaring;ledes noteret for en enkelt landskamp, som fandt sted i oktober sidste år, da han og holdkammeraterne led et 0-2-nederlag til Ungarn i en venskabskamp. Nu får Bjerregaard så mulighed for at bevise, at det var en fejl, at han ikke var en del af den seneste U16-landsholdssamling.
Det bliver imidlertid ikke nogen nem opgave, hverken for Bjerregaard eller holdkammeraterne, for de danske drenge kan se frem til yderst kompetent modstand i løbet af deres seks dage i Amsterdam. Her kommer de til at krydse klinger med Frankrigs, Hollands og Italiens U16-landshold, og det må forventes, at de tre fodboldmastodonter bestemt ikke giver noget ved dørene, hvorfor både Bjerregaard og Beyer får noget at se til foruden værdifuld erfaring på højeste niveau.
Bjerregaards efterudtagelse kommer ekstra belejligt med tanke på, at U16-landsholdet om cirka to måneder skal deltage i en UEFA-turnering i Polen, mens der også skal udtages 20 spillere til en forberedende træningssamling i Tilst midt i april. Trupperne hertil er endnu ikke offentliggjort.
 

Lyngby Boldklub skriver 2-årig kontrakt med lokalt talent

Er du vores nye regnskabschef?

Lyngby Boldklub sælger Parfait Bizoza til FK Haugesund

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products