Ledelse og talentudvikling i virksomhederne er nøgleordet i ny uddannelse

Lyngby Boldklub lancerer uddannelse i virksomheders talentudvikling
I samarbejde med Rovsing Business Academy lancerer Lyngby Boldklub en ny uddannelse i 'Ledelse og talentudvikling'. Her bygger vi bro mellem erhvervslivet og sportens verden og giver konkrete værktøjer til at rekruttere, udvikle og fastholde de bedste medarbejdere i branchen!
Professionel talentudvikling er mindst lige så vigtigt i en virksomhed, som det er i en fodboldklub. De rigtige talenter og deres udvikling er ganske enkelt af afgørende betydning i virksomheden, såvel som de er på banen. I Lyngby Boldklub har vi arbejdet intenst med talentudvikling gennem de seneste mange årtier. Sammen med Rovsing Business Academy, som er specialister i kompetenceudvikling, har vi derfor etableret et enestående og helt unikt kursus i "Ledelse og talentudvikling', som bygger på det bedste fra erhvervslivet og fra sporten – alt sammen målrettet erhvervsprofiler, der arbejder med ledelse og udvikling.  
Kursusindhold:
– Human Ressource Management i et strategisk perspektiv
– Tiltrækning og rekruttering af medarbejdere
– Udvikling og fastholdelse af medarbejdere
– Afvikling af medarbejdere
– HRM i Global og lokal perspektiv
– Udvikling af HRM processer
Underviseren er:
Kirsten Porse:
Kirsten er uddannet cand.merc i strategi og ledelse. Kirsten har abrejdet med HR, Ledelse og forandringer både som leder og konsulent eksempelvis i Nationalbanken og har derudover omfattende undervisningserfaring. 
De forskellige temaer vil blive suppleret med indlæg og cases, hvor du vil møde interessante profiler fra sportens verden. 
Fakta: Varighed 8 + 2 dage. Fordelt på 7 undervisningsdage, 2 selvstudiedage samt 1 eksamensdag.
Datoer: 18, 19. og 25. april samt 2, 9, 10, 18, 23, 24 og 30. maj
Sted: København, Parken, Østerbro
Mere info og bestilling: Kontakt Kim Friis fra Lyngby Boldklub på kf@lyngby-boldklub.dk eller Kenneth Mikkelsen fra RBA på kmi@rba.dk
 

Testdag er festdag: Fraulo vandt IR2-testen

Kom til storskærmsarrangement i kanalvejsparken

Mikkel Juhl skifter til FC Roskilde

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products