De to Lyngby-talenter har igen fundet vej til det danske U18-landshold

Foto: fodboldbilleder.dk
 
Kjærgaard og Curovic udtaget til U18-landsholdet
 
Lyngby-talenterne Oliver Kjærgaard og Adnan Curovic er udtaget til det danske U18-landsholds venskabskampe mod Ungarn i midten af marts måned
 
Om lidt mere end to uger spiller det danske U18-landshold sine første kampe i det nye år, og det bliver sandsynligvis med deltagelse fra Oliver Kjærgaard og Adnan Curovic. De to Lyngby-talenter, der begge spiller på klubbens U19-hold, er i hvert fald en del af landstræner Per Holms 18-mandstrup, som skal møde Ungarn på udebane i to venskabskampe den 15. og 17. marts.
 
Adnan Curovic er en rutineret herre i landsholdssammenhæng, og forsvarsspilleren står i skrivende stund noteret for hele 20 officielle U-landskampe fordelt mellem U16-, U17- og U18-landsholdet. Derudover var han i sidste måned på en kort afstikker hos de lidt ældre talenter, da han deltog i U19-landsholdets træningslejr i Tyrkiet, hvor det også blev til en enkelt optræden i en uofficiel træningskamp.
 
Oliver Kjærgaard står indtil videre noteret for to kampe i rødt og hvidt med en enkelt scoring til følge, som fandt sted tilbage i september måned, da han startede inde i to venskabskampe mod Schweiz. Begge opgør endte desværre med et nederlag, men midtbanespilleren fik med sine præstationer dér og for Lyngbys U19-hold, hvor han i øvrigt er anfører, altså overbevist landstrænerteamet om endnu en udtagelse.
 
De to venskabskampe mod Ungarn spilles på et fodboldcenter i Telki i Budapest, hvor det danske U18-landshold desuden er indlogeret under hele opholdet fra 14.-18. marts. Resten af foråret byder på en træningssamling i Tilst i midten af april og endnu to venskabskampe, denne gang mod Montenegro, den 10. og 12. maj.     
 
 

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn
Del på email
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

0
Din kurv er tom!

ØV! Din kurv er helt tom. Skynd dig at fylde noget i den.

KATEGORIER100 ÅRS JUBILÆUMHOODIE   T-SHIRTSWEATSHIRT   KRUSHUE OG HALSTØRKLÆDEBARN   DAME
Powered Voltage Emoji by Caddy