Få skadesproblemer giver næsten frit valg for trænerne

Lyngby klar til Silkeborg-test
Lørdag eftermiddag kulminerer årets træningslejr i Tyrkiet – det sker når De Kongeblå tørner sammen med ligakollegerne fra Silkeborg IF i vinterens næstsidste træningskamp.
 
En lang vinter lakker mod enden! Sådan er fornemmelsen i hvert fald i tyrkiske Belek, hvor Lyngbys bedste mandskab i denne uge er på træningslejr. Med temperaturer over de 20 grader og masser af sol alle dage har turen anno 2016 været i skærende kontrast til tidligere års kæmpen med vejrguderne. Forholdene har ganske enkelt været 100 procent optimale, og spillerne har kvitteret med imponerende præstationer til træning.
 
Pilen peger således opad for truppens gejst og sult for at komme i gang med forårets kampe. Den megen sol, de flotte græsbaner og en fremragende holdånd har betydet høj kvalitet i de træningspas cheftræner David Nielsen har gennemført med sit team på det, han selv har kaldt Tyrkiets bedste træningsbane.
 
Truppen har i år ligeledes været forskånet for problemer med skader og overbelastninger på turen, og det betyder at stort set alle mand er kampdygtige. Sygdom kostede i ugens løb en enkelt dag på sidelinjen for både Mads Kaalund og Jens Odgaard, mens Mads Gabel er eneste mand, der er kommet i lidt for kraftig duel til træning og derfor er tvivlsom til kampen i morgen – uden på nogen måde at være i fare til foråret ellers.
 
Det betyder med andre ord, at kun Jeppe Kjær, der er blevet i Danmark for at genoptræne, og Jeppe Brandrup, der trænede med bold for første gang i år fredag formiddag, er ukampdygtige når De Kongeblå lørdag eftermiddag spiller turens eneste testkamp.
 
Silkeborg har en enkelt kamp i banken i det tyrkiske – den spillede Peter Sørensens mandskab i tirsdags, da man tabte 2-3 til en lettisk modstander. Kampen mellem Lyngby og Silkeborg sparkes i gang klokken 15.00 dansk tid – formentlig i bragende solskin og 20 lune forårsgrader, hvis vejrudsigten holder stik. Det begynder så småt at lugte af rigtig fodbold igen!
 
Såfremt de teknologiske forudsætninger er til stede på Silkeborgs anlæg i Belek kan kampen følges på Twitter fra klokken 14.45 (dansk tid).
 
Lyngbys trup mod Silkeborg:
1. Viktor Noring (GK), 16. Andreas Larsen (GK), 2. Thomas Guldborg Christensen, 3. Michael Lumb, 4. Mathias Tauber, 6. Mads Gabel, 7. Jesper Christjansen, 9. Lasse Fosgaard, 10. Surprise, 11. Danilo Arrieta, 12. Mads Nordam, 14. Philip Rasmussen, 17. Casper Højer, 19. Dennis Sørensen, 21. Mikkel Rygaard, 22. Bror Blume, 24. Thomas Sørensen, 25. Daniel Jensen, 26. Frederik Gytkjær, 27. Mads Kaalund, 29. Jesper Blicher, 30. Lars Brøgger Hansen, 41. Jens Odgaard.
 

Kom til lager- og pølsesalg på Lyngby Stadion d. 14. juni

Lyngby Boldklub U15 deltog i Malmø Trophy

Ærgerligt finalenederlag efter straffesparkskonkurrence

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products