Elma Instrument og House of Blinds er forsat LyngbyPartnere hos De Kongeblå

Passionerede partnere forlænger samarbejde med Lyngby Boldklub
 
Elma Instruments og House of Blinds er navnene på to af klubbens LyngbyPartnere, som begge har valgt at forsætte samarbejdet med De Kongeblå og være en del af rejsen mod Superligaen.
 
Hos Elma Instruments, der har været en trofast og engageret partner gennem de sidste 10 år, er der store forventninger til det fortsatte samarbejde som LyngbyPartner, hvor de mixer eksponering og hospitality sammen med fodboldoplevelsen.
 
”Vi har efterhånden været en del af Lyngby Boldklubs partnernetværk i en årrække og vi kan tydeligt mærke, at der er sket en stor udvikling de seneste år. En udvikling, som vi ønsker at være en del af, da vi får opbygget stærke relationer til en lang række små og større lokale virksomheder samtidigt med, at vi får en unik fodboldoplevelse,” forklarer Lars Bendixen, som til dagligt ejer Elma Instruments, der leverer test- og måleudstyr til håndværk og industri i Danmark, Norge og Sverige.
 
Med Lyngby Boldklubs positive udvikling – på og udenfor banen – var der heller ikke nogen tvivl hos House of Blinds, da de fornyligt skulle forlænge deres samarbejdsaftale med Lyngby Boldklub.
 
”Som Partner i Lyngby Boldklub får vi en række unikke lokale eksponeringsmuligheder
samtidigt med, at det giver os mulighed for at deltage i klubbens mange flotte arrangementer, hvor der er god mulighed for at skabe stærke relationer til andre lokale erhvervsdrivende!”, siger Poul Flintenborg , som til dagligt ejer House of Blinds på Engelsborgvej i Lyngby, hvor de sælger markiser og gardinløsninger.
 
Ud over de to forlængelser så kan Lyngby Boldklub også byde velkommen til endnu et medlem af det succesfulde MorgenNetværket. I denne omgang er det Jesper Østergaard fra Omniveta, der er specialiseret leverandører af administrative ydelser inden for boliglån. Vil du hilse på MorgenNetværket? Så har du mulighed den 16. Marts, hvor vi inviterer til stormøde på Klampenborg Galopbane sammen med Regionens andre erhvervsnetværk. Du kan læse mere om det lige her. 
 
 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

Få mere forretning med

LB Morgennetværk

Et aktivt netværk fyldt med passionerede erhvervsdrivende

Vil du vide mere om værdien ved at være partner i Lyngby Boldklub?

Så meld dig til vores B2B-nyhedsbrev herunder. Det er gratis og uforpligtende.

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products