'AC' kiggede forbi da U13 U14 og U15 sejrede i Malmø

Fuldt udbytte for talenterne i Malmø

Tre sejre og en samlet målscore på 12-6 var resultatet af U13-, U14- og U15-holdenes søndagsudflugt til Malmø, der også bød på fornemt besøg af en tidligere Lyngby-profil

Mens A-truppen og U17- og U19-holdet i disse dage er på træningslejr i Tyrkiet, var De Kongeblås U13-, U14- og U15-talenter i går på en noget kortere og mindre eksotisk tur over Øresund. Her ventede Malmøs ungdomshold til tre spændende dueller, hvor den danske ære skulle forsvares, og lad det være sagt med det samme: Det klarede de unge Lyngby-talenter på fornem vis.

U13 er i dette forår begyndt at spille 11-mandsfodbold, og det kræver naturligvis noget tilvænning for de unge drenge. Ikke desto mindre tager holdet hele tiden små skridt i den rigtige retning, og det blev eksemplificeret ved en flot 5-4-sejr over Malmø-talenterne, hvor De Kongeblå flere gange var bagud, men aldrig stoppede med at arbejde hårdt og tro på sejren. Målene blev scoret af Victor Kløvborg, Mikkel Thor, Endrit Kamilji og to gange Noah Salling.
På U14-siden var der også en flot kollektiv indsats at notere, da et aggressivt Lyngby-mandskab fra starten satte sig på hjemmeholdet og som resultat deraf kom foran 2-0. Den føring holdt til pausen, men i anden halvleg bragte Malmø spændingen tilbage i opgøret med en reducering, inden De Kongeblå satte trumf på og lukkede kampen til slutresultatet 3-1 efter en stærk præstation. Målscorerne i det opgør var Andreas Bisp, Mads-Emil Langberg og Max Monefeldt.
Hos de ældste, U15, dominerede Lyngby-talenterne i en duelpræget affære på en kompakt bane, hvilket medførte en 1-0-føring ved pausen. Mens første halvleg bar meget præg af omstillingsspil fra De Kongeblås side, viste de i anden halvleg, at de også er dygtige med kuglen. Den megen boldbesiddelse blev vekslet til tre scoringer, og så gjorde det mindre, at værterne fik reduceret til 1-4 til sidst. Lyngbys scoringer blev sat ind af Tobias Bak, to gange Alper Soysal og Jonas Abdel-Halim.

Den succesfulde dag sluttede imidlertid ikke her, for efter kampene fik Lyngby-drengene mulighed for at hilse på den tidligere Lyngby-profil Anders ”AC” Christiansen, som for nyligt har skiftet Chievo Verona ud med Malmø. Det var ikke overraskende et populært indslag hos de unge talenter, og ”AC” var naturligvis heller ikke for fin til at stille op til et fælles foto med de kongeblå sejrsherrer – som det kan ses på billedet øverst i denne artikel.