Oskar Snorre og Jens Odgaard har igen været på landsholdstjeneste

Foto: fodboldbilleder.dk
Odgaard bombede mod fransk overmagt
Det franske U17-landshold var for stor en mundfuld for det danske ditto, der tabte 3-1 og 3-0 i to venskabskampe. Lyngby-talentet Jens Odgaard stod for danskernes eneste scoring
Det danske U17-landshold er i disse timer på vej hjem fra Frankrig efter to venskabskampe mod værtsnationens U17-hold, og med på den tur er de to Lyngby-talenter Oskar Snorre og Jens Odgaard. Turen sydpå bød på en enkelt kamp til Snorre i det danske mål, mens Odgaard fik spilletid i begge opgør, der desværre endte med klare franske sejre.  
Den første af de to venskabskampe blev spillet onsdag eftermiddag, og her kunne Odgaard glæde sig over at være foretrukket fra start, hvorimod Snorre måtte se til fra bænken, mens Brøndbys Casper Hauervig passede tjansen i det danske mål. Kampen blev spillet på en meget blød og ujævn bane, hvorfor det polerede spil var gemt væk til fordel for duelspillet, og det lod til at passe franskmændene bedst. Tidligt i kampen bragte de sig foran 1-0, og på to scoringer i anden halvleg lukkede de reelt kampen, inden Odgaard i duel med Frankrigs keeper reddede lidt af den danske ære ved at reducere til 1-3.
Her til formiddag var det så blevet tid til dansk revanche, og denne gang var Snorre foretrukket fra start i det danske mål, mens Odgaard måtte tage plads på bænken. Herfra kunne han se sine holdkammerater komme fint fra start mod den fodboldmæssige stormagt, men lige lidt hjalp det, for i første halvlegs sidste kvarter scorede franskmændene to gange og sikrede sig dermed en 2-0-føring ved pausen. Her reagerede U17-landstræner Jan Michaelsen ved blandt andet at sætte Odgaard på banen, men han kunne ikke gøre meget fra eller til, og i stedet cementerede værterne sejren med en 3-0-scoring i kampens sidste minut.
Resultatmæssigt var turen altså ikke synderligt opløftende set med danske briller, men fra et Lyngby-perspektiv kan man glæde sig over, at Odgaard kom på tavlen mod et dygtigt fransk mandskab, mens Snorre kan fejre en milepæl ved at have spillet sin tiende ungdomslandskamp.
Næste opgave for det danske U17-landshold er to EM-kvalifikationskampe mod Skotland og Schweiz henholdsvis den 28. og 30. marts.
 

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn
Del på email
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

Andreas Bjelland skriver kontrakt med De Kongeblå

Andreas Bjelland skifter til Lyngby Boldklub på en permanent aftale til sommeren i 2023, når hans aftale med FCK udløber denne sommer. Bjelland har det seneste år været udlejet til Lyngby og har været en vigtig del af holdet – både på banen og i omklædningsrummet.

Læs mere »

Lyngby forlænger kontrakten med Brian Hamalainen

Lyngby Boldklub og Brian Hamalainen forlænger kontrakten til sommeren i 2023. Den alsidige forsvarsspiller har vist sig godt frem i foråret og udviklet sit spil til at dække flere positioner, hvilket giver holdet en stor fleksibilitet, fortæller fodboldchef Nicas Kjeldsen.

Læs mere »

Vil du vide mere om værdien ved at være partner i Lyngby Boldklub?

Så meld dig til vores B2B-nyhedsbrev herunder. Det er gratis og uforpligtende.

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products