20-årige Therkildsen skal finde spilletid i ny klub

foto: fodboldbilleder.dk
Lyngby ophæver kontrakten med Gustav Therkildsen

Lyngby Boldklub siger farvel til angriberen Gustav Therkildsen, der ikke fik spillet sig på holdet i efteråret.

Foråret 2015 var fint for angriberen Gustav Therkildsen, der hen mod sæsonens afslutning blev kastet for løverne og imponerede i 1. Division – så meget, at De Kongeblå belønnede ham med en 1-årig aftale, så den unge angriber kunne spille sig endnu tættere på holdet. Den mission er imidlertid ikke lykkedes for 20-årige Therkildsen, der nu skal jagte spilletid i en anden klub.

Lyngby Boldklub er således sent mandag aften blevet enige med angriberen om at ophæve kontrakten, så Therkildsen kan søge spilletid andetsteds.

Gustav Therkildsen fik i efteråret blot tre kampe for Lyngby – alle i DBU Pokalen, hvor angriberens eneste scoring også blev sat ind. Det skete mod Ledøje-Smørum i 2. Runde. Therkildsen er nu fri til at finde sig en ny klub.

KATEGORIER100 ÅRS JUBILÆUMHOODIE   T-SHIRTSWEATSHIRT   KRUSHUE OG HALSTØRKLÆDEBARN   DAME