Målet er at skabe flere resultater for klubbens partnere

Lyngby Boldklub henter marketingforstærkning til konsulenthuset
 
Lyngby boldklub opruster yderligere for at skabe flere resultater for deres partnere med ansættelsen af
Digital Marketing Manager Hjalte Bach. Hans primære fokusområde bliver at skabe forretning til klubbens partnere gennem målrettede marketingaktiviteter.
 
Hjalte Bach kommer til Lyngby Boldklub på fri transfer fra kursus-virksomheden Softworld, hvor han har arbejdet med sociale medier, digital marketing og kommunikation. Her er det særligt generering af leads i forbindelse med social media og content marketing, der har været omdrejningspunktet. I den proces har han bidraget til en 360 graders digital omstilling for virksomheden med gode resultater til følge.
 
”Med Hjalte Bach på holdet har vi fået en stærk ressource, som skal være med til at løfte effekten af de mange gode ting, vi foretager os. Først og fremmest får Hjalte en stor opgave i forhold til at bidrage med leads og forretning til vores partnere gennem målrettede marketingaktiviteter. Derudover skal han hjælpe os med at høste frugterne af det arbejde, vi laver rent kommunikativt på vores egne platforme samt i forbindelse med de events og seminarer vi afholder” fortæller kommunikationschef Kristian Maimann.
 
Hjalte Bach havde første arbejdsdag 25. januar 2016.

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn
Del på email
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

Andreas Bjelland skriver kontrakt med De Kongeblå

Andreas Bjelland skifter til Lyngby Boldklub på en permanent aftale til sommeren i 2023, når hans aftale med FCK udløber denne sommer. Bjelland har det seneste år været udlejet til Lyngby og har været en vigtig del af holdet – både på banen og i omklædningsrummet.

Læs mere »

Lyngby forlænger kontrakten med Brian Hamalainen

Lyngby Boldklub og Brian Hamalainen forlænger kontrakten til sommeren i 2023. Den alsidige forsvarsspiller har vist sig godt frem i foråret og udviklet sit spil til at dække flere positioner, hvilket giver holdet en stor fleksibilitet, fortæller fodboldchef Nicas Kjeldsen.

Læs mere »

Vil du vide mere om værdien ved at være partner i Lyngby Boldklub?

Så meld dig til vores B2B-nyhedsbrev herunder. Det er gratis og uforpligtende.

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products