Troværdig og professionel ledelseskommunikation er omdrejningspunktet for seminaret hos Rovsing Business Academy

Troværdig og professionel ledelseskommunikation
Lyngby Boldklub inviterer i samarbejde med Rovsing Business Academy til 1-dags seminar med temaet ’Troværdig og professionel kommunikation’ mandag d. 29. februar kl. 9 – 14 i Parken.
Troværdig og professionel kommunikation bygger på at kommunikere klare, kraftfulde og kreative budskaber på en overbevisende måde. Dét er afgørende for at få succes i din kommunikation som leder.
Derfor inviterer vi til eksklusivt seminar hos Rovsing Business Academy, hvor du får mulighed for at blive endnu bedre til professionel kommunikation, og opnå succes, gennemslagskraft og troværdighed.
Undervisningen foregår ved Malene Eliassen, som til dagligt underviser har speciale i præsentationsteknik og troværdig kommunikation og er ligeledes uddannet voicecoach. Hun har undervist medarbejdere og ledere fra private og offentlige virksomheder, herunder Finansministeriet, Rigspolitiet, General Motors, Telenor, CISU og Mærsk. Derudover er Malene ekstern lektor på Roskilde Universitet.
Arrangementet har få pladser og er målrettet ledere, så henvend dig til Kim Friis på kf@lyngby-boldklub.dk, hvis du kunne have interesse i at deltage. 
PROGRAM FOR DAGEN:
9.00 Morgenmad
9.15 Officiel velkomst v/ Lyngby Boldklub og Rovsing Business Academy
9.30 – 11.30: Blok 1: Professionel og troværdig ledelseskommunikation
Få konkrete og strategiske værktøjer til at blive endnu skarpere, når du skal kommunikere vigtige beslutninger, engagere dine medarbejdere og overbevise bestyrelsen.
11.30 – 12.15: Frokost og networking
12.15 – 14.00: Blok 2: Stemme og kropssprog som aktiv for ledere
Få viden og erfaring om hvordan stemme og kropssprog kan bruges effektivt, når du vil skabe gehør hos dine modtagerne.
14.00 Afslutning 

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn
Del på email
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

SMAG PÅ MERE END 100 VINE

Lyngby Boldklub afholder sammen med Distinto Vinimport vinsmagning på Lyngby Stadion den 13. november fra kl. 11:00 til 14:00. Her vil du få unik mulighed for at smage på mere end 100 forskellige vine og møde nogle af Distinto’s bedste vinproducenter.

Læs mere »
0
Din kurv er tom!

ØV! Din kurv er helt tom. Skynd dig at fylde noget i den.

KATEGORIER100 ÅRS JUBILÆUMHOODIE   T-SHIRTSWEATSHIRT   KRUSHUE OG HALSTØRKLÆDEBARN   DAME
Powered Voltage Emoji by Caddy