Få overblikket over kommende arrangementer her

Lyngby Boldklub lancerer ny Business-kalender
På trods af fodboldsæsonen holder vinterpause og der ikke er kampe på Lyngby Stadion, så byder programmet hos De Kongeblå stadig på en lang række spændende events udenfor banen.
Derfor lancerer vi en ny Business-kalender på vores website, hvor det er let at få overblik over kommende Business-arrangementer, som spænder lige fra MorgenNetværk og seminarer til nytårskur, netværksarrangementer og virksomhedsbesøg.
Den 20. januar inviterer vi f.eks. indenfor til Seminar med temaet ”Digitale tendenser 2016 i samarbejde med 5 af vores partnere. Konceptet er klart. 5. oplægsholdere. 5. minutter. Morgenkaffe, inspiration og netværk.
Den 28. januar er vi igen på pletten, når vi gentager successen hos Andersen Biler. Her inviterer vi indenfor til netværksarrangement og foredrag ved Lyngby-koryfæet John Helt med temaet Talentudvikling.
Du kan selv tjekke arrangementerne ud lige her.
 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

100-ÅRS JUBILÆUMSFEST

Endelig kan vi holde Lyngby Boldklubs 100-års jubilæumsfest, og dermed sætte et festligt punktum for jubilæumsaktiviterne, lettere forsinket. Jubilæumsfesten afholdes lørdag

Læs mere »

Vil du vide mere om værdien ved at være partner i Lyngby Boldklub?

Så meld dig til vores B2B-nyhedsbrev herunder. Det er gratis og uforpligtende.

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products