Yderligere to unge Lyngby-spillere skal på landsholdstjeneste

Yderligere to Lyngby-talenter skal på landsholdstjeneste
 
Oskar Snorre og Jens Odgaard er begge udtaget til U17-landsholdets træningslejr i Tyrkiet
 
Danmarks U16- og U17-landshold tager den 19. januar på træningslejr i Tyrkiet, og mens det allerede for nogle dage siden blev slået fast, at Rasmus Beyer er udtaget hos de yngste på U16-landsholdet, kan kongeblå supportere nu glæde sig over flere gode nyheder. Beyers holdkammerater fra Lyngbys U17-mandskab, Oskar Snorre og Jens Odgaard, er således begge en del af U17-landsholdets 20-mandstrup.
 
Det kommer næppe som en overraskelse for de, som kender til dansk ungdomsfodbold, at lige præcis Snorre og Odgaard er udtaget til træningslejren, for begge er rutinerede i landsholdsammenhæng. Snorre, der er målmand, står således noteret for i alt ni ungdomslandskampe, hvoraf fem er for U17-landsholdet, mens angriberen Odgaard står noteret for hele 17 ungdomslandskampe, hvoraf ni er i U17-regi. Odgaard står desuden noteret for fem ungdomslandsholdsscoringer.
 
Træningslejren starter som sagt den 19. januar og finder sted i Antalya i Tyrkiet, hvor U17-landsholdet skal spille to træningskampe undervejs. Den 25. januar vender de unge talenter så igen snuden mod Danmark, hvor forberedelserne til forårssæsonen venter.
 
Du kan læse mere om udtagelsen af Rasmus Beyer ved at klikke her.
 
 
 
 

Karlsen: Har taget gode skridt i den rigtige retning

Tag med til sæsonens første udekamp

Michael Opoku skal til U19 EM

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products