Kom med til endnu et netværksarrangement hos Andersen Biler

Invitation til netværksarrangement hos Andersen Biler
Lyngby Boldklub gentager successen og inviterer i samarbejde med Andersen Biler til netværksarrangement den 28. januar kl. 18 – 20 
Torsdag den 28. januar kl. 18 har du igen muligheden for at komme med til netværksarrangement hos Andersen Biler på Rovsingsgade i København. 
Succesen var nemlig stor sidst og eftersspørgsel har gjort, at vi arrangerer endnu et. 
Derfor står Lyngby-koryfæet John Helt igen på talerstolen. Talentudvikling er igen temaet, men i dagens oplæg er fokus på erhvervslivet og i virksomheden, hvor det sidst var i sportens verden. 
Efterfølgende vil der være godt til ganen og ølsmagning med Meny fra Lyngby,  Derudover inviterer Andersen Biler før arrangementet igen på testkørsel af den nye Ford Mustang 5.0 fra kl. 17 – 18 (max 3 personer – besættes efter først-til-mølle princippet). 
Hvis du kunne tænke dig dette, så nævn det blot i tilmeldingen, som foregår på mail til Pernille Vaaben Nielsen på pvn@lyngby-boldklub.dk senest den 20. januar.
Arrangementet byder på følgende program:
17.00: Testkørsel af den nye Ford Mustang
18.00: Officiel velkomst 
18.10: Indlæg v/ John Helt
John Helt deler ud af sine erfaringer og fortæller om rejsen fra at være et fodboldtalent til det at skabe sig en karriere uden for fodboldbanen. Han giver sit bud på, hvordan erhvervslivet kan drage paralleler fra sportens verden i udvikling af talenter. 
19.00: Ølsmagning og netværksdel 
20.00: Afslutning og tak for i aften

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn
Del på email
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

x