Reklame- og digitalbureauet Combine har tegnet en 3-årig BusinessPartner aftale

Lyngby Boldklub byder endnu en BusinessPartner velkommen
 
2015 slutter af med manér i Lyngby Boldklub, der præsenterer endnu et partnerskab. Denne gang er det reklame- og digitalbureauet Combine, der har indgået en 3-årig BusinessPartner-aftale med De Kongeblå.
 
Combine er specialister i e-handel, webshops, booking- og billetløsninger med fokus på digital handel i retail-, B2B- og oplevelsesindustrien. Med afdelinger i både Aalborg, Skanderborg og København og mere end 130 specialister på lønningslisten, så er det en stærk partner, som er blevet en del af Lyngby Boldklubs Business-netværk.
“Combine er en innovativ digital virksomhed, der tænker på tværs af platforme og giver liv til mange spændende projekter for mange spændende virksomheder. De har nogle ganske unikke produkter for markedet indenfor e-handel og oplevelsesøkonomien, de er stærke teknisk og deres kundeliste tæller nogle meget spændende aktører. Vi glæder os over, at vi og vores Business-netværk kan få gavn af deres ekspertise og derigennem skabe vækst for både Combine, vores partnere og Lyngby Boldklub”, fortæller salgschef Morten Dolleris.
I Lyngby Boldklub skal Combine blandt andet optimere klubbens e-handelssystemer, akkurat som den nordjyske virksomhed allerede har gjort for virksomheder som Smukfest, Hummel og Visit Nordsjælland – samt et par af Lyngbys kommende konkurrenter i Superligaen.
Combine er den tredje partner i denne uge, der har skrevet under på aftaler med Lyngby Boldklub. Tidligere på ugen har også Uniq Partner (BusinessPartner) og Mox Media (Kommerciel Partner) tegnet spændende, større forretningsaftaler med De Kongeblå.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

Få mere forretning med

LB Morgennetværk

Et aktivt netværk fyldt med passionerede erhvervsdrivende

Vil du vide mere om værdien ved at være partner i Lyngby Boldklub?

Så meld dig til vores B2B-nyhedsbrev herunder. Det er gratis og uforpligtende.

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products